Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Zo Marleen Rietmolen

 

Huid & Beauty Instituut Zo Marleen is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, huidverzorging én pedicure!  Een bezoek bij Zo Marleen betekent een warm welkom, persoonlijke aandacht en u voelt en ziet mijn passie en enthousiasme voor de huid. U kunt in een ontspannen sfeer genieten van onze behandelingen die helemaal naar uw behoeften en wensen worden afgestemd. Of u kiest voor de Cosmedical behandelingen waarbij wij samen aan het werk gaan voor het allerbeste resultaat. Ik geloof dat schoonheidsverzorging meer is dan het mooier maken van mensen. Het is het gevoel meegeven van luxe, weldaad en aandacht.

Een goed gevoel maakt zichtbaar mooier, zichtbaar mooier geeft een goed gevoel.

Marleen Hartgerink

Oprichtster en eigenaresse Zo Marleen

Mijn naam is Marleen Hartgerink, 25 jaar en eigenaresse van Zo Marleen. Schoonheidsspecialiste met een grote passie voor het vak. Van jongs af aan heb ik vol enthousiasme gewerkt naar mijn uiteindelijke doel, een eigen instituut die ik juni 2014 heb geopend. Op 15 juni 2018 heb ik een hele mooie 2e plek mogen behalen in de catagorie ”Beste Cenzaa Huidexperd Award”. 

Naast mijn diploma schoonheidsspecialist heb ik veel andere trainingen en cursussen gedaan op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. Ook ben ik gespecialiseerd in acne, couperose, rosacea en pigmentvlekken. Maar ik ben nog lang niet uitgeleerd want ik streef naar perfectie, kwaliteit en de juiste kennis om u als klant zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Geen behandeling bij mij is hetzelfde. U bent uniek, daarom creëer ik een behandeling die afgestemd is op uw wensen en die van uw huid. Ik vind dat een bezoek aan mijn instituut meer moet zijn dan het ondergaan van een behandeling. Samen kijken we naar wie u bent als persoon en wat bij u past. Ontspanning gaat boven alles, kwaliteit is vanzelfsprekend.

Kom gerust een keer langs!

Een lieve groet,

Marleen Hartgerink

  terug naar overzicht aangesloten partners  

Zo Marleen

Pastoor C.M. van Everdingenstraat 27 a

7165 AJ Rietmolen

Telefoon:   06 81558106

E-mail:      zomarleen@gmail.com

website:    www.zomarleen.nl


Openingstijden

Maandag 8:30 uur tot 17:30 uur
Dinsdag 8:30 uur tot 19:00 uur (oneven weken)
Woensdag 8:30 uur tot 21:00 uur
Donderdag 13:00 uur tot 21:00 uur
Vrijdag 8:30 uur tot 17:30 uur
Zaterdag 8:30 uur tot 15:00 uur (even weken)
Zondag Gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods