Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

VEEL GESTELDE VRAGEN

Moet ik de test nogmaals doen?

Nee. Het is niet nodig om de SkinDNA ™ Genetic Test opnieuw te doen, omdat uw genen nooit zullen veranderen. In termen van dit type DNA-test, is je DNA hetzelfde gedurende je hele leven. Dit is een once in a lifetime investering die ervoor zorgt dat u nooit meer één cent verspilt aan producten en behandelingen.

Ben ik te oud om de SkinDNA genetische test te doen?

Ongeacht de leeftijd die je bent, het is nooit te laat om je te concentreren op de toekomstige gezondheid van je huid. 

Hoe beschermen jullie mijn gegevens?

SkinDNA neemt waarde in het vertrouwen dat u in ons stelt. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, om de nauwkeurigheid van gegevens te behouden en om het gebruik van de informatie te waarborgen, gebruiken we een reeks technische, fysieke en administratieve maatregelen om de informatie die we over onze leden verzamelen te beschermen. Zie voor meer informatie ons privacy beleid.

We zullen uw persoonlijke gegevens nooit delen.

Is mijn DNA veilig bij jullie?

Ja. We volgen sterke richtlijnen en veiligheidsbeleid, en wij ondersteunen wetten die uw privacy en genetische informatie beschermen.

Hoe lang bewaren jullie mijn DNA-monster?

Uw DNA-monster kan tot zeven (7) dagen na het verwerken van uw speekselmonster door SkinDNA worden bewaard , op welk moment uw monster naar het isolatiegebied wordt gestuurd, waar wij het verwijderingsproces ondergaan.

Waarom moet ik echt een SkinDNA test doen?

WE ZIJN OMRINGD DOOR MEER GEZONDHEIDSADVIES DAN OOIT, MAAR WAT IS ER PRECIES VOOR JOU?

In het verleden konden we deze vraag alleen op een zeer algemene manier beantwoorden, iedereen kreeg dezelfde aanbeveling over voeding en gezondheid van de huid. Nu kunt u verder gaan dan standaardvoorstellen. De inzichten in de huidgezondheid van uw SkinDNA ™ genetische testresultaten kunnen u wijzen op de preventiemaatregelen die het meest geschikt voor u zijn. Zelfs als je ieders advies tot op de letter hebt gevolgd, kan niemand precies voorspellen hoe je huid ouder wordt door alleen maar naar je te kijken.

Als u overweldigd bent door tegenstrijdige adviezen over wat het beste is voor de gezondheid en de toekomst van uw huid, als u motivatie nodig hebt om de gezondheid en de kwaliteit van uw huid op de lange termijn te behouden, of als u het alleen maar gemakkelijker en realistischer vindt om u te concentreren op gebieden waar uw huid is genetisch zwakker, dan is de SkinDNA ™ Genetic Test iets voor jou. 

Waarom zou ik niet heel veel verschillende producten kunnen gebruiken om alle onderdelen aan te pakken?

Hoewel u een breed scala aan huidverzorgingsproducten kunt kopen en gebruiken, zijn de meeste huidverzorgers het erover eens dat dit noch economisch, noch praktisch is. Door de predisposities van uw huid te begrijpen - vanuit DNA-perspectief - zijn wij in staat om de juiste dingen te identificeren die u specifiek voor u zou moeten gebruiken in een geïndividualiseerd huidverzorgingsprogramma!

Deze gerichte aanpak (in plaats van een shotgun of one-size fits-all huidverzorgingsbenadering) helpt u uiteindelijk tijd, geld te besparen en nog belangrijker, concentreert uw huidverzorgingsregime op belangrijke gebieden die belangrijk zijn voor de fysiologie van uw individuele huid. 

Zijn de hedendaagse producten die op de markt zijn, in staat om alle vijf van de onderzochte uitkomsten te kunnen tackelen?

Absoluut, vandaag hebben we het geluk dat de wetenschap van huidverzorging tot nu toe is gevorderd, we hadden geen problemen met het vinden van ingrediënten die in staat zijn om afbraak van collageen, zonschade, oxidatie, glycering en ontsteking te vertragen. Het is gewoon een kwestie van weten welke ingrediënten het meest geschikt zijn voor het gentype van elk individu om hun huidverouderingsproblemen aan te pakken.

Dit is waar de SkinDNA ™ Genetische Test jou kan helpen. 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods