Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

De wetenschappelijk oorsprong van huidveroudering in jouw Salon?

Wij hebben het voor jou...

consument review score:

Wil jij op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes, promoties, events e.d.?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!!!

SkinDNA Genetic Test

informatie voor professionals

 

Daarom werken met SkinDNA™

 

Als je wilt weten waar de oorzaak van de versnelde huidveroudering, rimpels, pigmentvlekken, collageen afbraak, verslapte huid, onstekingsreacties e.d. vandaan komen? Dan hebben wij het antwoord: de basis ligt in jouw DNA.

Genetische aanleg vormt de basis voor versnelde huidveroudering. Jouw aanleg in combinatie met jouw volledige huidverzoringsroutine en lifestyle, geven het uiteindelijke resultaat.

 

En wij mogen ons dé expert op het gebied van HUID-DNA noemen, omdat:

 • * wereldwijd 2 miljoen+ SkinDNA testen zijn uitgevoerd in ons lab
 • * meer dan 70% van alle huid-dna testen wereldwijd op onze naam staan
 • * 12jaar+ wetenschappelijk onderzoek de basis is voor onze conclusies & adviezen
 • * uniek door de voorspelling van effect genen o.b.v. onze eigen database met gegevens van bijna 500.000 samples.


Als je goed bent in wat je doet, kun je ook transparatie geven. Transparantie over waar waar de huidveroudering door ontstaat en hoe dit op te lossen met:

 1. 1. actieve ingredienten in jouw huidverzorgingsproducten,
 2. 2. voedingssupplementen ter ondersteuning van binnenuit
 3. 3. professionele behandelingen voor eventueel die extra boost op regelmatige basis
 4.  

Je DNA verandert namelijk niet, deze staat voor 100% vast.

Als jij vanuit je DNA weet waar jouw lichaam niet goed in is, geven wij jou de adviezen hoe dit te compenseren...

 

 

Written by an anonymous user on

Customer Reviews
based on reviews
Write a Review
Write a Review
This is a required field
This is a required field
This is a required field
This is a required field
This is a required field
Cancel
Submit Review
There are no customer reviews yet.
Thank you for submitting your review. Once it is approved, your review will show up in the list of reviews.
Submitting your review failed. Please try again.

Probleemgericht

Herken jij dit? De talloze keuzes die we frequent maken met betrekking tot onze huidbehandeling en -verzorgingsroutine van jouw klanten.

 • * Welke producten sluiten het beste aan bij de wensen en verwachtingen?
 • * Welke behandelingen kan ik daarbij adviseren die goed aansluiten?
 • * Hoe overtuig ik mijn klant van het traject waarvan ik weet dat dit het beste effect geeft?
 • * En hoe maak ik de keuze voor het prioriteit geven aan een bepaald probleemgebied?


Dit zijn hele begrijpelijke en herkenbare afwegingen waar veel van de huidprofessionals mee worstelen. Het spanningsveld tussen de verwachtingen van de klant en de mogelijkheden zijn namelijk enorm! En uiteraard zijn er meer wegen naar Rome...

Maar wat als je nou dat inzicht krijgt in de basis van de huidveroudering? Je echt terug gaat naar de kern waar het allemaal ontstaat? Dus door te kijken waar helemaal aan het begin van het celopbouw proces het al "verkeerd" gaat....Ons DNA!!

Dat gaat jou als huidprofessional niet alleen inzicht geven in de basis van de huid van de klant, maar je nog veel meer brengen! Namelijk de basis om met elkaar succes te boeken, want het belangrijkste wat een klant wil is natuurlijk de resultaten zien.

 

Wat wij onderzoeken

SkinDNA™ is dé wereldwijd bekendste DNA-test ter preventie van huidveroudering. De SkinDNA ™ onderzoekt een gepatenteerde combinatie van genetische markers (SNP's) in 5 categorieën van huidveroudering. Te weten:

Stevigheid & Elasticiteit

Glycatie

Pigmentatie & UV-schade

Vrije Radicalen

Huidgevoeligheid 

De SkinDNA- algoritmen identificeren welke factoren voor huidveroudering jij prioriteit moet geven. Jouw SkinDNA-rapport van 20 pagina's bevat nuttige informatie over jouw persoonlijke resultaten. Eenvoudig te begrijpen en gemaakt door huiddeskundigen met jarenlange ervaring in de huidverzorgingsindustrie.

 

Hoe het werkt

 

Doormiddel van een hele eenvoudige en pijnloze DNA afname, ben jij als behandelaar in staat om jouw klanten naar wens te bedienen. Het inzicht wat een SkinDNA test jou geeft, gaat namelijk veel verder dan de behandelingen tot nu toe gingen. Je krijgt inzicht in de kern van iedere individuele klant en kunt daar jullie plan op maken. Dit gericht op welke ingrediënten zij de focus op zouden moeten geven in hun skincare producten, welke professionele behandelingen jij daarbij kunt aanbieden en daarnaast nog welke aanvullende voedingssuppletie zou zouden kunnen gebruiken om van binnenuit dit nog een extra boost te geven. Dit is dus echt next level!

Hierdoor ben jij instaat om door een eenmalige investering van de klant in zichzelf en hun huidveroudering, de wetenschappelijke onderbouwing te geven voor de producten die zij thuis gebruiken (toename van jouw productverkoop). Als je dan op de langere termijn kijkt levert dit een besparing op in tijd en geld, doordat je doelgericht samen aan de slag gaat. Ook al zijn sommige van de geteste gebieden (nog) helemaal niet zichtbaar, jij weet nu door de DNA-analyse dat deze wel in de toekomst een probleem kunnen vormen. Dit maakt het dat je nu al preventief aan de slag gaat, nog voordat er zichtbare kenmerken zijn. En een heel belangrijk punt: wij zijn merk-onafhankelijk. Jij hebt een bewuste keuze gemaakt voor de merken in de salon waar je nu mee werkt. Deze merken zijn over het algemeen goed te koppelen aan de ingrediënten die wij adviseren.

 

Starten met SkinDNA

Consument adviesverkoopprijs: €299,- incl BTW

 

Samenwerken doe je met elkaar. Wij bouwen aan een netwerk van gecerficeerde partners welke wij ondersteunen, trainen en voorzien van alle tools om met de SkinDNA™ test het maximale voor hun clientele te bieden. Naast de marges beginnende bij 40% marge voor een starttraject, zetten wij in op een langdurige samenwerking.

 

Uiteraard zullen jij en eventueel jouw team eerst getrained worden doormiddel van onze DNA-training , voordat je salon de naam Gecertificeerd SkinDNA Expert kunt toepassen. Kennis is voor ons heel belangrijk en noodzakelijk om het maximale uit de SkinDNA conclusies en adviezen te kunnen halen.

 

Plus alle marketingtools die wij voor je klaar hebben staan, is dit een Kick-Off aan jouw DNA-avontuur.

 

Ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Vul het onderstaande contactforumulier in en wij voorzien je vrijblijvend van alle informatie.

 

verplicht keuze te maken
verplicht in te vullen
verplicht in te vullen
verplicht in te vullen
Bedankt voor het invullen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of sturen je de gevraagde informatie..... Groetjes, SkinDNA Benelux

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods