Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Utrechtse Schoonheid, Utrecht

Utrechtse Schoonheid


Op zoek naar een huidverbeterende schoonheidssalon in Utrecht waar je een heerlijke ontspannende behandeling krijgt?  

Wij gaan er alles aandoen om jouw huid weer op en top te laten stralen. Utrechtse Schoonheid staat daar garant voor. Eigenaresse Annelies van den Berg heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering en zal er alles aandoen om jouw huid weer op en top te laten stralen. Utrechtse Schoonheid is een salon dat zich richt op huidverbetering. Heb jij een probleem aan je huid acne, pigment, rosacea of huidveroudering? Annelies zal er alles aandoen om met jou samen naar een oplossing te zoeken voor jouw huidprobleem. Ook kun je terecht voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling.

Wij hebben verschillende schoonheidsbehandelingen zoals, gezichtsbehandeling, cosmetische hand en voet, massage, epileren verven en waxing, microdermabrasie (intensieve peeling) en bruidsmake-up.

 

Schoonheid komt van binnen, maar mag wel gezien worden "

.

Annelies van den BergAnnelies van den Berg, schoonheidsspecialiste & eigenaresse Utrechtse Schoonheid.

In maart 2016 had ik mij ingeschreven voor de opleiding als schoonheidsspecialiste en ik kon niet wachten tot ik in september met de opleiding mocht beginnen. Toen ik klein was zei ik tegen iedereen als ik later groot ben heb ik ook een eigen bedrijf. Alleen wist ik heel lang niet waarin en waar mijn passie zat totdat ik de opleiding op internet van Beauty academy eye for you tegen kwam. In april 2017 ontving ik mijn eerste klanten in de salon. Ik ontdekte al vrij snel dat ik heel erg gepassioneerd was van huidproblemen. Hier ben ik dan ook direct een merk voor gaan zoeken. Uiteindelijk bij Cenzaa uitgekomen, door het gebruik van hoge werkstoffen in hun producten en omdat het een Nederlands bedrijf is. Zo heb ik trainingen gevolg voor o.a pigmentatie, rosacea, couperose, acne en huidveroudering en als neusje op de zalm heb ik de microneelde training van dermapen afgerond.

De reden dat ik huidverbetering zo leuk ben gaan vinden is omdat ik zie dat er heel veel te verbeteren is aan de huid zonder dat je naar een arts hoeft.
Er is namelijk al zoveel op te lossen op natuurlijke wijze dan direct cortisonen op je huid te smeren of te gaan snijden of een spuitje te zetten in het gezicht. Mijn motto is dan ook om mensen bewust te maken wat er allemaal nog meer kan op het gebied van huidproblemen.

Benieuwd geworden? Neem gerust contact op...

Liefs,

Annelies

  terug naar overzicht aangesloten partners  

 

Utrechtse Schoonheid


Utrechtse schoonheid

Gageldijk 190
3566 MJ Utrecht

Telefoon:     030 303 97 40
WhatsApp:  06 824 377 78
Mail:            info@utrechtseschoonheid.nl
Website:      www.utrechtseschoonheid.nl

Openingstijden     

maandag    09.00 - 13.00 uur

dinsdag       09.00 tot 21.00 uur

woensdag   09.00 - 13.00 uur

donderdag  09.00 tot 21.00 uur

vrijdag         09.00 - 17.00 uur

zaterdag      gesloten

zondag        gesloten

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0.00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods