Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

The Beauty Company Rijpwetering

the Beauty company

 

Kunnen genieten! Dat is wat ik belangrijk vind, letterlijk lekker in je vel zitten en dit uitstralen.

Ouder worden hoort bij het leven. Een levenwaarin je elke dag veel ballen in de lucht te houden hebt. Op het werk, thuis, gezin, sociale contacten, dit vraagt veel energie en geeft soms ook stress. Om elke dag weer het beste uit jezelf te halen en je huid te laten stralen is het belangrijk om ten eerste goed voor jezelf te zorgen.

Een huidverbeterende behandeling met direct zichtbaar resultaat voor jouw huid is dan ook geen overbodige luxe. The BeautyCompany is geen doorsnee schoonheidssalon maar een salon 3.0.

Ik breng jouw huid in topconditie door gebruik te maken van de juiste huidverbeterende producten, hooggedoseerde voedingssupplementen en de beste behandelingen die passen bij jouw huidtype. Deze inside-outside filosofie zorgt ervoor dat jij maximaal resultaat gaat bereiken. Daarnaast geef ik bij elke behandeling een unieke huidanalyse die jou helpt inzicht te krijgen in wat jouw huid aan zorg nodig heeft.

Een unieke combinatie van huidverbetering en wellness! Zo zit jij binnen no-time ook lekker in je vel. Door betoverende geuren en bijzondere rituelen ervaar je een intense ontspanning. De hoogwaardige ingrediënten, effectieve massages en de nieuwste innovaties in de behandeling laten je direct resultaat zien. Dat geeft jou de energie om alles uit het leven te halen, elke dag!

 

Brenda BaxBrenda Bax

Huidspecialist – Oprichter/eigenaar The Beauty Company

Mijn naam is Brenda Bax en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist. Na mijn opleiding heb ik in diverse salons gewerkt met verschillende merken. Door alle trainingen, bijscholingen en cursussen ben ik inmiddels een professionele huidexpert geworden. Het is dan ook niet gek om te zeggen dat de huid en de verzorging van de huid een échte passie van mij is!

In 2008 ben ik gestart met The BeautyCompany waar ik ontspanning en huidverbetering samenbreng om tot een spectaculair resultaat te komen. Dat komt niet in de laatste plaats door de merken waarmee ik werk: Cenzaa Advanced Skincare en IK Skin Perfection Cosmeceuticals.

Met mijn ruime ervaring en vele trainingen en opleidingen die ik heb gevolgd kan ik elke huid en elke huidconditie behandelen. Ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, het behandelen van de extreem gevoelige huid, het verwijderen van huidoneffenheden en het behandelen van acne.
Bij huidverbetering werk ik gericht aan het verbeteren van de conditie van de huid. Het verfijnen van de poriën, vervagen van de rimpels en lijntjes en het verbeteren van de teint geven een jeugdige uitstraling.

De extreem gevoelige huid ontspant bij de eerste aanraking met de zuivere producten van Ik Skin Perfection. Een 4 fase reset systeem zorgt voor een goede, rustige opbouw van de behandeling en brengt de huid terug in haar natuurlijk evenwicht. Ontsierende steelwratjes, een gesprongen bloedvaatje of een vervelende pigmentvlek zijn vanaf nu geen probleem meer. Met professionele apparatuur kan ik huidoneffenheden eenvoudig verwijderen, zónder littekens.

Acne, vooral bij pubers een vervelend probleem wat vaak sociaal veel belemmering geeft. Ik ben gecertificeerd door de Anbos, een garantie voor kundig en gediplomeerd werk. Mijn acne behandelingen komen dan ook in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.

Wil jij zelf ervaren wat een behandeling voor jouw unieke huid kan betekenen? Maak dan een afspraak voor de kennismakingsbehandeling. Met de kennismakingsbehandeling ontdek je de verrassende zichtbare resultaten van een professionele gezichtsbehandeling.

Ik hoop je snel te zien!

 

  terug naar overzicht aangesloten partners  

The BeautyCompany

Pastoor v/d Plaatstraat 7a
2375 AC Rijpwetering

email:       info@the-beautycompany.nl
telefoon:  06-23279540
website:  www.the-beautycompany.nl

Openingstijden

Maandag:   gesloten
Dinsdag:     9:00–15:30 en 19:00–22:00
Woensdag:  9:00–15:30 en 19:00–22:00
Donderdag: 9:00–15:30
Vrijdag:       9:00–15:30
Zaterdag:    gesloten
Zondag:      gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods