Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Swiss Care Center

 

THE ART OF BEAUTY & VITALITY

Luxueus anti-aging centrum, voor high-end esthetische behandelingen. Complementaire specialisten bieden een unieke en krachtige formule op het gebied van huidverbetering, huidverjonging, vitaliteit, health, voeding en beweging. Doeltreffende en vernieuwende treatments, exclusieve aandacht en persoonlijke begeleiding leiden tot optimale resultaten in zo kort mogelijke tijd. Welkom in het stijlvolle Swiss Care Center in Noordwijk.

Revolutionaire skintreatments  voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. De huidverjongingsbehandelingen hebben tot doel het proces van huidveroudering te vertragen of vrijwel tot stilstand te brengen. Geavanceerde technologieën en exclusieve huidproducten van de beste merken stimuleren het herstellend vermogen van de huid en leiden tot zichtbare resultaten. Anti-aging begint bij Swiss Care Center.

Swiss Care Center LilianLILIAN CLAASSEN

Huidspecialist – Oprichter/eigenaar Swiss Care Center

‘In 1998 heb ik Swiss Care Center opgericht. Ik ben trots op de ontwikkeling en de groei naar een volwaardig anti-aging centrum, op een prachtige locatie. Om optimale resultaten voor onze klanten te bereiken, werken we samen met de beste professionals. Het belang van een mooie en gezonde huid; daar zet ik mijn vakkennis en ervaring voor in. Mijn focus ligt op huidverbetering en huidverjonging. Bij de behandeling, adviezen en verzorging gebruik ik de mooiste natuurlijke skincare producten en geavanceerde technieken.’

 

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen. Swiss Care Center is bereikbaar via de onderstaande contactgegevens.

 

 

 

  terug naar overzicht aangesloten partners 

 

 

Swiss Care Center

Voorstraat 63
2201 HN Noordwijk

 

Telefoon:   +31(0)71–3621225

Email:       info@swisscarecenter.com

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods