Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Skintology Tilburg

Bij Skintology kun je terecht voor innovatieve beauty formules op het gebied van huidverbetering en huidverjonging en voor meer specialistische en zelfs medisch cosmetische schoonheidsbehandelingen. Skintology is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar de beste behandelingen gebaseerd op de internationale wetenschap. Elke klant is uniek.

Daarom zijn al onze behandelingen op maat samengesteld, passend bij de wensen en de behoefte van de klant. We maken gebruik van innovatieve beauty technologie, maar willen wel laagdrempelig en toegankelijk blijven in tijd en geld.

 

Beauty for everybody is ons doel!

 

Kasia Nijmeijer (mede-oprichtster van Skintology) heeft gekozen voor de SkinDNA™ test. "Binnen onze salon kiezen we onze producten en apparaten op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit principe wilde ik graag doorvoeren in de keuze van behandelingen en verzorging die ikzelf gebruik. Ik was dan ook erg benieuw naar de uitslag, die mij erg heeft verbaasd..... Al met al ben ik erg blij dat ik de SkinDNA™ test heb gebruikt. De uitslag was voor mij onverwacht maar nu kan ik wel gerichter aan de slag op het gebied van mijn (uiterlijke) verzorging. Ik zou de SkinDNA™ test daarom ook zeker aanrader, het helpt je op de lange termijn niet enkel om je tijd en geld gerichter en beter te kunnen besteden op het gebied van verzorging en (schoonheids-)behandelingen; het heeft er ook voor gezorgd dat ik nog bewuster ben van het feit dat ik goed voor mijn huid en de invloeden van de zon moet zorgen, voor mijn eigen gezondheid."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
terug naar overzicht aangesloten partners     

 

Kliniek locatie

Adres: Pieter Vreedestraat 19, 5038 AX Tilburg

Telefoon: 013 59046800

E-mail: info@skintology.net

Website: http://skintology.net

 

Openingstijden:

 

Maandag gesloten

Dinsdag:     10:00 - 18:00 uur

Woensdag:  10:00 - 21:00 uur *

Donderdag: 10:00 - 21:00 uur *

Vrijdag:        10:00 - 21:00 uur *

Zaterdag:     10:00 - 17:00 uur

Zondag gesloten

* Tussen 18.00 en 21.00 uur op afspraak.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods