Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Skintastic Purmerend

Skintastic staat voor het creëren van ultiéme huidverbetering voor gezicht en lichaam op hoog niveau. Door middel van een gepersonaliseerd traject, zal je een uniek en langdurig resultaat bereiken.

Skintastic is een praktijk die zich specialiseerd in huidverbetering voor gezicht en lichaam. Onze trajecten begeleiden jou naar de beste versie van jezelf door middel van een uniek samengestelde combinatie van behandelingen, producten en supplementen. Wist je dat je niet per se bij ons in de praktijk hoeft langs te komen om jouw huid intensief te verbeteren? Dit kun je namelijk ook vanuit huis. Wij hebben namelijk een unieke tool laten ontwikkelen (als enige ter wereld in de huidbranche). De SkinScanner TM scant op afstand jouw huid. Een gepersonaliseerd productregime wordt voor je samengesteld, geheel op jouw huidbehoeften! Je kunt de SkinScanner TM terugvinden in onze Skintastic Skinshop. Kom meer te weten over onze SkinScanner TM

Danielle Vink

Huidspecialist – Oprichter/eigenaar Skintastic

Als skincoach zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering voor gezicht en lichaa, en weten hierover alles te vertellen. Expertise staat bij ons in hoog vaandel, daarom is Skintastic altijd op de hoogte van de innovatiefste technieken en informatie op het gebied van gezicht en lichaam. Wij verwelkomen je graag voor jouw eerste ontmoeting met ons. Je kunt hierbij kiezen uit de Face Plan, Body Plan of Medical Plan. Be fantastic!  

Bij Skintastic staat expertise voorop. Om je volledige expertise te kunnen bieden, zal er eerst een ontmoeting plaatsvinden, om jouw huidprobleem zo goed mogelijk in kaart te brengen. Je kunt keuze maken uit drie verschillende behandelingen: Face Plan, Body Plan of Medical Plan. Dit betreft een uitgebreide intake met alle benodigde informatie over jouw huid die van toepassing zijn, een gepersonaliseerd behandelplan voor de huid samengesteld, en aan de hand hiervan meteen een allereerste behandeling afgestemd op de gewenste resultaten.

Tijdens de eerste ontmoeting, wordt een gepersonaliseerd behandelplan speciaal samengesteld op jouw huid. Dit behandelplan bevat op maat gemaakte huid verbeterende behandelingen, huid verbeterende producten, en unieke huidsupplementen.

De eerste ontmoeting heeft plaatsgevonden, het behandelplan is gepersonaliseerd voor jouw huid samengesteld, nu is het tijd voor jouw fantastic skin! Er is een uitgebreid assortiment aan behandelingen, elk voor een ander doel in jouw huid. Hierdoor kunnen we jouw huidprobleem in een intensief traject aanpakken.

 

terug naar overzicht aangesloten partners

 

 

Skintastic

Nieuwstraat 8

1441 CM Purmerend
Telefoon: 06 - 81 14 10 49
Website:  www.skintasticnl.nl

Openingstijden

Maandag   09:00-17:00
Dinsdag   12:00-20:00
Woensdag   12:00-20:00
Donderdag   Gesloten
Vrijdag   09:00-17:00
Zaterdag   Gesloten
Zondag   Gesloten

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods