Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Skin By Sas, Gemert

Skin by Sas Gemert

Skin By Sas waarbij een persoonlijk huidadvies en huidverbeterende behandelingen gecombineerd worden met unieke behandelmethodes, de basis voor een gezonde stralende huid!

De huidverbeterende behandeling word afgestemd op jouw wensen en huidconditie en geboekte tijd.

Door het grote aantal merken waarmee wij werken kunnen we voor iedere klant een passend advies en huidverbeterendebehandeling geven. Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende merken:

 • Hannah
 • Cenzaa
 • IK Skin Perfection
 • Juliette Armand
 • Mesoestetic
 • Image Skincare
 • Laviesage

Voordat we met de huidverbeterendebehandeling gaan starten word er altijd een meting gedaan met Skin Analyzer, hier word het vocht, vet en pH gehalte van de huid gemeten dit geeft een goede indicatie van uw huidconditie op dat moment.

By Sas Advanced Skincare kan indien nodig en gewenst geüpgraded worden met Bindweefselmassage, Dermatude Rimpelbehandeling zone en de Diamond Touch microdermabrasie.

By Sas Advanced Skincare is altijd inclusief harsen/epileren indien gewenst.

Dé huidverbeterendebehandeling om jou huid in topconditie te houden!

 

  " Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor de werking van de huid en hoe je het beste daarin naar boven kunt halen. Een stralende huid, het verminderen van huidproblemen en de glimlach van mijn klanten, dat is waar ik het voor ik doe.”

   

  saskia spee huidinstituut de orchideeSaskia Spee SkinTherapist & Eigenaresse Huidinstituut Skin By Sas

  Mijn naam is Saskia Spee, en sinds 2009 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. In januari 2010 heb ik met trots mijn eigen professionele salon aan huis, Huidinstituut de Orchidee in De Mortel opgericht. Inmiddels genaamd Skin By Sas.

  Bij Skin By Sas kunt u in een luxe en ontspannen sfeer genieten van verschillende behandelingen. Omdat ieder persoon uniek is, wordt er bij uw eerste bezoek een uitgebreid intake gesprek gehouden zodat de behandelingen en producten specifiek op uw huid en wensen worden afgestemd.

  Ook blijft Skin By Sas altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen door cursussen en trainingen te volgen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in Acne, zodat u het vergoed kunt krijgen bij uw zorgverzekeraar mits u aanvullend verzekerd bent.

   .

    terug naar overzicht aangesloten partners  

   


  Huidinstituut Skin By Sas

  Jezuïtenlaan 21

  5421NT  Gemert

  Telefoon:  0492-841511/ 06-55774087

  E-mail:      info@huidinstituutdeorchidee.nl

  website:    www.huidinstituutdeorchidee.nl


  Openingstijden

       

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0.00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods