Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Salon Sensa, Zevenhoven

Salon Sensa 

Wij staan graag voor jou klaar om een behandeling op maat aan te bieden. Ons team is gedreven, gediplomeerd en gespecialiseerd in meerdere behandelmethodes. Onze merken zijn met zorg uitgezocht en afgestemd op onze visie. Ook hebben wij nauw contact met onze merken. Zo kunnen wij de laatste trends en ontwikkelingen blijven aanbieden. Een eerlijke prijs voor zicht- en voelbaar resultaat is wat wij nastreven.

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde, voortdurend bijgeschoolde specialisten. Bij Sensa tref je een breed aanbod met specialisaties die het verschil maken. Je betaalt voor zicht- en voelbaar resultaat, onze prijs-kwaliteitverhouding is dan ook uitstekend.

Wij werken met uiteenlopende merken en producten. Zo zijn wij uiterst flexibel als het gaat om jouw wensen en behoeften. De seizoenen en jouw levensomstandigheden veranderen, wij veranderen in onze behandelingen en advies mee.

Wij zijn alert op ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden in ons vak. Onze denk- en doewijze is no-nonsense en helder. Aangesloten bij brancheorganisaties en als winnaar van twee toonaangevende awards, behoren wij tot de topsalons van Nederland.

Jouw bezoek is een uniek moment voor jezelf. Onze sfeer en ons interieur zijn dan ook verwelkomend, warm en professioneel.

 

  Sensa de sensatie voor jouw huid!

  Femke Tersteeg Salon SensaFemke Tersteeg Eigenaresse, Schoonheidsspecialiste & Pedicure bij Salon Sensa

  Femke staat aan de voet van het bedrijf. “Na vijf jaar in het vak werkzaam te zijn geweest heb ik in 2012 de stap gezet om Sensa te starten. Met veel passie en liefde is het bedrijf enorm gegroeid, waar ik uiteraard erg trots op ben.” In 2016 heeft Femke de Beauty Award in de categorie ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar, regio Midden Nederland’ ontvangen. Een uitzonderlijke prestatie wat een kroon op haar werk is.

  “Om de continuïteit en de kwaliteit te waarborgen ligt mijn focus naast het behandelen van de klanten ook op het management van het bedrijf”.

  Wil je meer weten over Sensa, onze behandelingen of wil je een afspraak maken?
  Neem dan contact met ons op!

    terug naar overzicht aangesloten partners  

   

  Salon Sensa

  Salon Sensa

  Dorpsstraat 5

  2435 AJ Zevenhoven

  Telefoon:  0172-533522

  E-mail:     info@salon-sensa.nl

  website:   www.salon-sensa.nl

   

  Openingstijden

  Maandag:
  11.00-17.30
  Dinsdag
  09.00-21.00
  Woensdag
  09.00-17.30
  Donderdag
  09.00-17.30
  Vrijdag
  09.00-21.00
  Zaterdag
  08.30-13.00
  Zondag  gesloten

       

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0.00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods