Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Salon Rustique Musselkanaal

Salon Rustique MusselkanaalOns vak is onze roeping! We staan iedere dag gepassioneerd te werken met veel plezier. Wij bieden professionele, kwalitatieve behandelingen in een gezellige, gemoedelijke sfeer. Doordat wij regelmatig scholingen en trainingen volgen, blijven we up to date, wat voor jou betekent dat we regelmatig iets nieuws aan kunnen bieden of onze kennis nóg meer kunnen vergroten.

Je kunt bij ons terecht voor professionele behandelingen, gericht op huidverzorging, huidverbetering en voetverzorging. Kijk gerust rond op onze website en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling in onze salon. Wij heten jou van harte welkom!

Yvonne van Veen Salon RustiqueYvonne Van Veen

Oprichtster en eigenaresse Salon Rustique

Yvonne is Medische Schoonheidsspecialist, zo mag zij zichzelf noemen na het behalen van de Masterclass Dermatologie bij U-Consultancy.

Na een goede en gedegen opleiding heb ik kennis van de medische aspecten van de huid. Ze is volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Ook heeft ze een signalerende functie, waardoor onrustige plekjes op de huid eerder ontdekt kunnen worden. Ze heeft regelmatig contact met huisartsen en of dermatologen.

De Dermapen behandelingen zijn haar favoriet! Niet de fijnste behandeling die we hebben maar wel één waar ze de meeste resultaten mee kan boeken & daar gaat ze voor. Diverse specialisaties als de acne huid, elektrisch ontharen, medische camouflage en huid-verbeterende massages zijn de technieken waarover ze beschikt. Deze specialisaties worden (gedeeltelijk) vergoed bij de zorgverzekeraar, mits daar een medisch verantwoorde reden voor is. Naast het medische aspect van de huid kun je natuurlijk ook terecht voor huidverzorgende en pedicure behandelingen!

 

 terug naar overzicht aangesloten partners  

Salon Rustique

Salon Rustique

Technicumstraat 2

9581 BA Musselkanaal

Telefoon:   0599 637152

Whatsapp: 06 20 45 68 13

E-mail:      info@salon-rustique.nl

website:    www.salon-rustique.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8:30 uur tot 17:00 uur
Woensdag 8:30 uur tot 17:00 uur
Donderdag 8:30 uur tot 21:00 uur
Vrijdag 8:30 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 8:30 uur tot 16:00 uur
Zondag Gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods