Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Petraas Nieuwe Pekela

petraas

 

Passie en liefde voor het vak zijn de ingrediënten van Petraas uw huidspecialist. In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en INIKA Make-UP.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, met Natuurlijke Beauty als uitgangspunt.

Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Petra Oosterhuis

Huidspecialist – Oprichter/eigenaar Petraas

Je huid is bij mij in vertrouwde handen. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik gecertificeerd SKIN- en COSMEDICAL Therapist, IK MedIKal Therapist, in het bezit van het diploma Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten en gespecialiseerd in huidverjonging en huidproblemen als Acne, Rosacea, Couperose en huidzorg bij intensieve medicatie.

Je huid vertelt je veel. En dat kan iedere dag weer anders zijn. Wisselende seizoenen, voeding, stress, allergieën, medicijngebruik, uw hoeveelheid slaap; allemaal factoren die de conditie van je huid bepalen. Om het hele jaar door het beste resultaat voor je huid te bereiken, is het belangrijk om met je producten in te spelen op de steeds wisselende huidconditie. Ik bied je, als huidspecialist, effectieve behandelmethodes en producten voor elke huidwens!

Nieuwsgierig? Maak een afspraak, samen kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Je kunt snel en gemakkelijk een afspraak inplannen via het online afspraak systeem. Boek een afspraak via deze website. Handig, snel en zonder wachttijden aan de telefoon. 

 

  terug naar overzicht aangesloten partners 

 

 petraas

Petraas

Eigenhaardstraat 28

9663 RH Nieuwe Pekela

 

Telefoon:   06 – 523 915 00

Email:     info@petraas.nl

Website:   www.petraas.nl

Openingstijden

Maandag: 13:30 – 17:00
19:00 – 21:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09:00 – 12:00
13:30 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 12:00
13:30 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 12:00
13:30 – 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods