Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

NovaSkin Apeldoorn

 

NovaSkin is dé huidstudio in Apeldoorn voor jouw droomhuid en andere beautybehandelingen. Wij kijken zorgvuldig naar jouw huid en stellen iedere behandeling op maat samen. In een ontspannen omgeving nemen wij ruim de tijd voor jou. Samen werken we naar een prachtig eindresultaat, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

Goed is bij ons niet goed genoeg. Jij verdient alleen het allerbeste! Daarom werken wij met zorgvuldig geselecteerde merken in ons vakgebied. Ook volgen wij regelmatig cursussen en opleidingen, om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, technieken, productkennis en behandelmethodes. Zo garanderen wij altijd de beste behandeling voor jouw huid!

Eline Boute is het gezicht achter NovaSkin. Haar plezier, passie en liefde voor dit vak wil zij graag met jou delen, lees hier onder:

Waar de meeste specialistes stoppen, ga altijd een stapje verder. Vrouwen en mannen van alle leeftijden kunnen bij mij rekenen op vakkundig advies, tips en bijbehorende behandelingen. Maak snel een afspraak. Ik laat je met veel trots zien wat NovaSkin allemaal te bieden heeft! "

 

Wat mij kenmerkt als persoon? Ik ben ongelofelijk gedreven en perfectionistisch, werk heel nauwkeurig en ben pas tevreden als jij dat ook bent. Voor al mijn klanten neem ik graag uitgebreid de tijd en bied ik een luisterend oor. Ik wil mensen oprecht helpen er mooier uit te zien en sta voor een uitstekende service: vóór, tijdens en na iedere behandeling.

In mijn salon zorg ik ervoor dat je je heerlijk kunt ontspannen en dat je volop geniet. Kom je voor een korte of lange behandeling? Ik doe er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen. Natuurlijk mag je erop vertrouwen dat ik alle benodigde diploma’s en certificaten heb om mijn vak professioneel uit te kunnen oefenen.

Ik verheug me erop om jou ook te mogen behandelen en nodig je uit contact met mij op te nemen voor het inplannen van een afspraak. Samen overleggen we welke behandelingen het beste aansluiten bij jouw huid en je wensen. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet! Ik doe je zo snel mogelijk een berichtje terug!

Zie ik jou binnenkort ook bij NovaSkin?

Liefs, Eline

 terug naar overzicht aangesloten partners

 

Contactinformatie:

NovaSkin
Arnhemseweg 189
7331 BJ Apeldoorn
Telefoon: 06 - 81 14 10 49
E-mail:     info@novaskin.nl
Website:  www.novaskin.nl

 

Openingstijden:

Maandag 12.00 uur – 21.30 uur
Dinsdag 09.30 uur – 18.00 uur
Woensdag gesloten
Donderdag   12.00 uur – 21.30 uur
Vrijdag 09.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag 1x per maand geopend
Zondag gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods