Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Nikki Beauté Affligem, België


 

Je huid ... luister naar haar verhaal ... Ze laat je weten hoe het met je gaat.
Je DNA ... luister naar je genen ... want je huid is uniek.
 

Een mooie  en gezonde huid krijg je niet vanzelf, daar heb je deskundig advies, de juiste producten maar ook de allernieuwste technologieën in huidverbetering voor nodig.

 

niikki & amberNikki & Amber

Mijn naam is Véronique (Nikki) De Zutter, je huidcoach bij elk huidprobleem. Met meer dan 15 jaar ervaring en specialisatie in huid esthetiek, begeleid ik je tot de beste huid van je leven! Aan de hand van huidscans en de SkinDNA-test stel ik je een uniek gepersonaliseerd behandelingsplan op dat daadwerkelijk ieder huidprobleem aanpakt! Veiligheid, doeltreffendheid, lange-termijn resultaten en respect voor de huid staan centraal Inderdaad, sommige mensen zijn genetisch meer gezegend dan anderen, maar met de juiste begeleiding, met ingrediënten die écht helpen en een consequente verzorgingsroutine, bereik jij zeker de beste huid van je leven!

Mijn dochter, Amber, deelt dezelfde passie: jou – mét of zonder huidproblemen – op weg helpen naar een passende huidverzorging en streven naar jouw beste zelf.

Nikki Beauté is continu in beweging. Regelmatig volgen wij masterclasses en specialisaties om up to date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten: Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, Certified Obagi Medical Institute, Environ Skincoach, …

Hier alvast 3 tips die je thuis kan toepassen en waarvan je huid vanzelf gaat stralen :

  • verzorg je van binnenuit met essentiële voedingsstoffen (huidsupplementen)
  • verzorg je via de  buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten
  • bescherm je tegen vrije radicalen zoals UV-stralen

In dit gecertificeerd anti-aging salon geniet je van innovatieve beauty technologie, deskundig advies en hoog gedoseerde werkstoffen aan zeer toegankelijke prijzen.

Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. De behandelingen zijn gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van de huid. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed. De effecten van deze behandelingen zijn een mooiegezonde en stralende huid met een jeugdige uitstraling tot gevolg. De beste huid op elke leeftijd dus. Verder aangespoord door de zoektocht naar de juiste en beste verzorgingsproducten creëerde ik mijn eigen productenlijn “Deep Silk”. Hoog gedoseerde actieve ingrediënten die tot diep in de huidlagen indringen en de huid met zijde beschermen…

Aarzel niet ons te contacteren.

Wij verwelkomen je graag in ons salon voor een kennismaking, intake gesprek of behandeling!

 

Nikki Beauté, Huid & Anti-Aging Instituut

Lieve groeten,

Nikki & Amber

 

terug naar overzicht aangesloten partners 

 

Schoonheidssalon Nikki Beauté 

Buikouterbaan 8

1790 Affligem, België


telefoon:  0474/257584
e-mail:    
nikki@nikkiBeaute.be
website:  www.nikkibeaute.be

 

Openingstijden: 

Openingstijden : alle dagen, op afspraak 

De rust en privacy tijdens de behandelingen worden gegarandeerd.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods