Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Mooii By Angelique

 

Bij ons bedrijf, Mooii by Angelique, hebben we ervoor gekozen om enkel te werken met mensen die zijn opgeleid tot orthomoleculair huidspecialiste! Want de huid van onze klanten verdient alleen het allerbeste! Omdat wij niet aan de klassieke schoonheidsverzorging doen kan je bij ons een volledig andere aanpak verwachten. Wij als orthomoleculair huidexperts kijken verder dan onze neus lang is.  

 Ons motto is: Mooii van binnen, Mooii van buiten!  

Daarom beginnen wij altijd met het invullen van een (medische) anamnese. Dit doen we om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over jouw unieke huid. Daarna starten we met een Mac scan van de huid en het meten van je Collageen. Aan de hand van deze uitslagen en natuurlijk welke wensen/doelen je hebt maken we een volledig gepersonaliseerd behandelprogramma, speciaal afgestemd op jouw huid.

Over Mooii By Angelique

Kwaliteit is wat wij aanbieden en als bedrijf ook altijd garant voor staan. Als we op de een of andere manier niet aan onze kwaliteitsstandaard kunnen voldoen, dan doen we het liever niet!

Dit valt ook direct onder onze 2pijler en dat is EERLIJKHEID.
Eerlijkheid en transparantie duurt het langst en voelt iedereen zich ook het beste bij. Geen valse beloftes, maar eerlijkheid en transparantie over wat de klant kan verwachten, wat ze daarvoor terug moeten doen en soms ook wat ze moeten laten.

Onze 3e pijler is ZUIVERHEID.
We vinden het als bedrijf extreem belangrijk dat er zo weinig mogelijk chemische belasting en parfumstoffen in de producten zit. In plaats daarvan werken we met de beste productlijnen die werkstoffen bevatten die wel het verschil kunnen maken in huidverbetering en verjonging. Onze producten moeten altijd zo zuiver mogelijk zijn. We werken ook volledig holistisch in de zin van oorzaak en gevolg. We pakken het probleem bij de kern aan en doen geen oppervlakte werk. Iedereen binnen ons bedrijf is opgeleid als orthomoleculaire huidspecialiste. Orthomoleculaire geneeswijze werkt vanuit de macro en micro nutriënten (vitamines & mineralenhuishouding) om je lichaam fit te houden. Daarnaast willen we ook zuiverheid uitstralen in onze geest en werkwijze, door te werken met ons hart en dat voelen onze klanten.

Onze 4e pijler is BEVLOGENHEID.
Hiermee bedoelen we de passie waarmee we ons vak uitvoeren. We blijven onszelf constant ontwikkelen, want in onze branche staat het werkelijk nooit stil!  We blijven op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen door maandelijks met ons hele team meerdere trainingen en cursussen te volgen. Op deze manier kunnen we blijven garanderen dat onze klanten altijd de beste kwaliteit krijgen bij Mooii by Angelique.

Oftewel:
De klanten van Mooii by Angelique kunnen altijd uitgaan van volledig gepersonaliseerd maatwerk en een eerlijk en gedegen advies, wat veel verder gaat dan enkel de buitenkant.
Samen gaan we op weg naar een fitte en vitale toekomst.

Want zeg nu zelf, niemand is toch hetzelfde?

 

 terug naar overzicht aangesloten partners 

Contactgegevens:

Mooii By Angelique

Vliegende Vaart 5
4537 DH Terneuze

 

website: www.mooii.eu
Email: info@mooii.eu
Telefoon: 0115 615066

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 17.00 & 18.00 – 21:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00 & 18.00 – 21:00
Woensdag: 09.00 – 17.00 & 18.00 – 21:00
Donderdag: 09.00 – 17.00 & 18.00 – 21:00
Vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 12.00
Zondag: Gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods