Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Mooi Instituut, Zevenbergen

s

Mooi Instituut Zevenbergen

 Wij geloven niet dat je je huid 10 jaar kunt verjongen. 

Wat wij wel geloven is dat je met de juiste leefstijl, producten en huidbehandelingen rimpels en lijnen minder zichtbaar worden en je huid er stralender uitziet. Terwijl ondertussen je huid, je lichaam en je geest van binnen en van buitenaf gevoed wordt met natuurlijke ingrediënten.

Wij geloven in de waarheid. Huidproblemen oplossen en doeltreffend aanpakken in plaats van hopen op resultaat. Het geheim van een mooi uiterlijk is de juiste balans in je voeding, beweeg, ontspan, slaap en je verzorgingsritueel. Doordat hier geen routine inzit zijn resultaten vaak tijdelijk. En ervaar je keer op keer niet de gewenste effecten op lange termijn.

Op dit moment heb je waarschijnlijk een huid, haar of lichamelijk (hormonaal) probleem. Een probleem met rimpels. Een slapper wordende huid. Een probleem met dunner wordend haar. Een vermoeid uiterlijk door het slechte slapen. Dat geeft stress. Stress geeft interne en uiterlijke problemen.

Wij helpen je afrekenen met (huid)problemen. Door balans in leefstijl & simpele beauty routines. Het resultaat? Stralend, vitaal en gelukkig ouder worden.

" MOOIER JEZELF IN ALLE OPZICHTEN "

 

Kitty Scherff Mooi Instituut ZevenbergenKitty Scherff, Eigenaresse Mooi Instituut & Schoonheidsexpert

“Ik weet nu dat ik iets goeds voor jou kan doen”. Namelijk: door mijn persoonlijke ervaringen en mijn professionele achtergrond weet ik wat er nodig is om weer gezonder en vitaler te zijn. Innerlijke rust te ervaren en er weer mooier uit te zien. 

De huid is een spiegel van wat zich in het hoofd en lichaam afspeelt. Met mijn kennis en ervaring wil ik de vrouwen die hier komen geen quick fix beloven, maar juist een verbetering op lange termijn.

Het is een visie op schoonheid vanuit het grote geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant. Maar op wie je bent, wat jij echt nodig hebt en wie je als vrouw wilt zijn. Dat wat ik zelf heb ondervonden op mijn pad om de mooiste versie van mijzelf te zijn, is mijn overtuiging geworden. En is ook mijn belofte aan elke vrouw die in mijn behandelstoel plaats neemt. 

De zin hierin voor mij is nu om deze (ervarings)kennis te delen met jou. 

 

  terug naar overzicht aangesloten partners  

 

Mooi Instituut Zevenbergen

 MOOI Instituut
 Doelstraat 8B
 4761 CG Zevenbergen

Telefoon:  0168 852 098

E-mail:      contact@mooiinstituut.com

website:   www.mooiinstituut.com

Openingstijden     

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods