Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Diverse marketingmaterialen ten behoeve van jouw SkinDNA™ Genetic Test

SkinDNA™ Genetic Test

marketingmateriaal voor professionals

 

Als gecertificeerd partner van SkinDNA Benelux willen wij jouw graag blijven ondersteunen.

Op deze pagina vind je de nodige marketing materialen behorende bij de SkinDNA Genetic Test. Denk hierbij aan nieuwe Flyers die zijn uitgekomen, de link naar de online omgeving met alle afbeeldingen en video's, de link naar de online questionnaire, vervangende swab's voor de klanten met de oude verpakking. Deze pagina zullen we steeds verder uitbreiden met ondersteunende materialen, dus houd het in de gaten! Natuurlijk informeren wij je hier ook over in de nieuwsbrief.

 

ONLINE VRAGENLIJST

 

Belangrijk onderdeel analyse van onze SkinDNA™ test is de database. Dit maakt onze test zo uniek wereldwijd in zijn soort door ruim een een half miljoen samples. Via de onderstaande link kom je rechtstreeks op de registratiepagina van jouw SkinDNA™ test

 

SkinDNA™ REVIEWS

Deel jouw eigen of klantervaringen met ons!

Written by an anonymous user on

Customer Reviews
based on reviews
Write a Review
Write a Review
This is a required field
This is a required field
This is a required field
This is a required field
This is a required field
Cancel
Submit Review
There are no customer reviews yet.
Thank you for submitting your review. Once it is approved, your review will show up in the list of reviews.
Submitting your review failed. Please try again.

TEKSTEN, FOTO'S & VIDEO'S

Ten behoeve van jouw website, social media, print of ander presentatie materiaal, hebben wij alle foto's en video's gebundeld in een online omgeving. Voel je vrij om deze te gebruik voor deze doeleinden, als je bestanden op een hogere resolutie nodig hebt, kun je hier altijd even over mailen.

Via de onderstaande link ga je rechtstreeks naar deze online omgeving.

YouTube Kanaal

Ten behoeve van jouw website, social media of ander presentatie materiaal, staan er verschillende video's op ons YouTube Kanaal. Voel je vrij om deze te gebruik voor deze doeleinden, als je bestanden op een hogere resolutie nodig hebt, kun je hier altijd even over mailen.

Via de onderstaande link ga je rechtstreeks naar ons SkinDNA Benelux Kanaal.

DE NIEUWE FLYER

 

Wil jij deze SkinDNA™ flyer ontvangen voor bij jou in de salon? Vul onderaan het contact formulier in en wij sturen deze zo snel mogelijk naar je salon.....

 

DE BROCHURE

 

Wil jij deze ontvangen voor bij jou in de salon? Vul onderaan het contact formulier in en wij sturen deze zo snel mogelijk naar je salon.....

 

OUDE COLLECTORS/SWABS

Heel blij zijn wij natuurlijk met de nieuw verpakking!! Ben jij in het bezit van de oude verpakking, dan is dit natuurlijk geen probleem. De codes blijven gewoon te gebruiken. Verandering van het uiterlijk, maar product blijft achter de schermen hetzelfde.

 

Het kan zijn de THT datum op de wangcellen collector/swab verstreken is. Je kunt deze collector/swab heel makkelijk vervangen door onderstaand contactformulier in te vullen en selecteer ook ook aantal overeenkomstig met de aanwezige SkinDNA™ tests bij jou in de salon.

RETOUR ENVELOPPEN

 

Heb jij geen retourenveloppen meer om de collector/swab naar ons te versturen?

In het onderstaande formulier kun je deze bij bestellen en selecteer ook ook aantal enveloppen die je nodig hebt overeenkomstig met de aanwezige SkinDNA™ tests bij jou in de salon.

is verplicht een keuze te maken
verplicht in te vullen
verplicht in te vullen
Bedankt voor het invullen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of sturen je de gevraagde informatie. Groetjes, SkinDNA Benelux

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods