Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

La Perle Lochem


Wij bieden in de salon een scala van verschillende behandelingen en specialisaties aan op alle mogelijke vlakken; van huidproblemen tot ontspannende gezichtsbehandelingen.

Omdat wij in onze salon nauw samenwerken met een cosmetisch arts en huidtherapeut kunnen wij alle behandelingen op elkaar afstemmen zodat wij daadwerkelijk ieder huidprobleem kunnen aanpakken! Wilt u een eerlijk en duidelijk advies voor uw huid, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

 


Wij verwelkomen u graag in onze salon voor een kennismaking, intake gesprek of behandeling!
.

 

Schoonheidssalon La Perle bestaat 15 jaar en is een partner locatie van DermaClinic. Janneke Jolink was als klein meisje al bezig met potjes en crèmepjes. Na het behalen van haar schoonheidsspecialiste diploma is ze begonnen als 'gewone' schoonheidssalon met de standaard gezichtsbehandelingen. Janneke zegt dat ze in 15 jaar al veel gezien heeft en ze nu enkel en alleen wil gaan voor huidverbetering! Het roer ging om naar ZO Skin Health en ZO Medical. 

 

 

Professioneel

Om als salon haar cliënten een totaalpakket aan te kunnen bieden heeft ze gekozen een partnerschap aan te gaan met DermaClinic. Op deze manier kan Janneke haar cliënten ZO Medical aanbieden en hebben ze de begeleiding van een arts. Als schoonheidsspecialiste biedt Janneke de MediSpa behandelingen aan die ontwikkeld zijn door dr. Zein Obagi. Haar cliënten genieten zo de perfecte combinatie aan behandelingen en product gebruik. Karlijn is de schoonheidsspecialiste die werkzaam is bij Janneke en ook ZO Skin Health gecertificeerd.  

 
terug naar overzicht aangesloten partners     

 

Kliniek locatie

SCHOONHEIDSSALON LA PERLE
Achterstraat 14 
7241 AW Lochem

 

website: www.schoonheidssalonlaperle.nl
Tel: +31 (0)573-254647 
E-mail: info@schoonheidssalonlaperle.nl 

Openingstijden:

 

Maandag       Gesloten
Dinsdag        9.00 - 21.00 uur
Woensdag    9.00 - 21.00 uur
Donderdag   9.00 - 21.00 uur
Vrijdag          9.00 - 17.00 uur
Zaterdag       Op afspraak

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods