Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Kelly's Beauty & Bodycare, Nederweert

 

Je bent zo mooi als je je voelt wordt wel eens gezegd. Ik wil niets liever dan jou laten zien hoe mooi je van nature bent. Natuurlijke schoonheid gaat over geluk, over trots zijn op jezelf en over die heerlijke glimlach op je gezicht.

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen met de verbetering van jouw huid? Wil je jouw natuurlijke schoonheid accentueren met permanente make-up? Of kan ik je helpen met een goed advies en een fijne oplossing voor het verwijderen van vetcellen?

Met een gerust hart kan ik zeggen dat je bij mij in goede handen bent.  We bespreken jouw wensen en ik geef je mijn eerlijke en vakkundige advies. Aandacht maakt alles mooier en daarom nemen we de tijd. Wat fijn dat je er bent. Wees welkom in mijn heerlijke salon in Nederweert.

 

  Wil je jouw huid echt verbeteren? Ga je niet alleen voor een ontspannende gezichtsbehandeling naar de schoonheidsspecialiste maar ook voor daadwerkelijk zichtbaar resultaat

   

  Kelly Sonnemans oprichtster en eigenaresse Kelly's Beauty & Bodycare

  ......

  Ben je een nieuwe klant? Dan kun je een intakegesprek voor de gewenste behandeling inplannen via de afsprakenplanner op deze pagina. Tijdens dit intakegesprek luisteren we naar je wensen en nemen we door wat de behandelmogelijkheden hiervoor zijn. Zo krijgt je een goed beeld wat mijn behandelingen voor jouw kunnen betekenen en welk resultaat je kunt verwachten.

  Voor meer informatie kun je uiteraard contact met me opnemen. Dat mag per telefoon of e-mail, maar kan ook via het contactformulier.

   

    terug naar overzicht aangesloten partners  

   


  Kelly's Beauty & Bodycare

  Wetering 10

  6031 NP Nederweert

  Telefoon:  06 510 91 543

  E-mail:      info@kellysbeautybodycare.nl

  website:    www.kellysbeautybodycare.nl


  Openingstijden

  Maandag: 08:30 – 22:00
  Dinsdag 08:30 – 17:00
  Woensdag 08:30 – 17:00
  Donderdag 18:00 – 22:00
  Zaterdag 08:30 – 12:00

       

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0.00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods