Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Jij Bent Mooi De Meern

Jij bent mooi, De Meern 

Een behandeling in Salon JIJ BENT MOOI is echt een moment voor uzelf!
Een bezoek aan de schoonheidsspecialist is meer dan alleen maar huidverzorging. Want na een behandeling wilt u niet alleen mooi zijn, maar u ook mooi voelen. Ontspannen en volledig tot rust komen. Dat is minstens zo belangrijk. Huidverbetering, en een moment voor uzelf. Laat u meenemen op een geurreis met een heerlijke wellness behandeling van Cenzaa. En dat is waar Salon JIJ BENT MOOI voor staat.
Omdat JIJ BENT MOOI iedereen een mooie huid en een mooi gevoel gunt, heeft JIJ BENT MOOI nu ook voor jou de producten te koop in de Webshop! JIJ BENT WELKOM!

Susanne Gresnich, Jij bent mooiSusanne Gresnich

Oprichtster en eigenaresse Jij Bent Mooi

Ik ben Cenzaa Skin Therapist, Wellness Expert, Detox Coach en Yogadocente. Ik volg jaarlijks meerdere trainingen en extra opleidingen op gebied van Huidverbetering en Wellness. Na het afronden van de HEAO Commerciële Economie in 2001 ben ik 10 jaar werkzaam geweest als Accountmanager. Na het afronden van het vakdiploma voor schoonheidsspecialiste in 2011, ben ik mijn salon gestart en mijn passie gaan volgen.

Een bezoek aan Salon JIJ BENT MOOI is meer dan alleen maar huidverzorging. Inside-out, dat is waar JIJ BENT MOOI voor staat. Samen gaan we kijken wat jouw huidwens is en maken we een plan om deze te realiseren. Hierbij kijken we verder dan alleen de behandelingen. Kom je om te ontspannen? Ook daar ben ik in gespecialiseerd en bied verschillende Wellness behandelingen aan. Ik werk met het Biologische en Ecocert merk ABSOLUTION en met het mooie merk CENZAA. Natuurlijk en Duurzaam staat bij mij hoog in het vaandel. Wat je op je huid smeert moet je kunnen eten. 

JIJ BENT MOOI is aangesloten bij het ANBOS

JIJ BENT WELKOM!

Groetjes,

Susanne

  terug naar overzicht aangesloten partners  


Jij Bent Mooi

Zandweg 212

3454HE De Meern

Telefoon:   06 188 055 51

E-mail:      info@jij-bent-mooi.nl

website:    www.jij-bent-mooi.nl

Openingstijden

Maandag 8:30 uur tot 13:00 uur
Dinsdag 10:30 uur tot 13:00 uur
Woensdag 8:30 uur tot 13:00 uur
Donderdag 8:30 uur tot 13:00 uur
Vrijdag 8:30 uur tot 13:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods