Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Huidkliniek Amsterdam Zuid

"Het mooiste van mijn werk is dat ik mensen blij maak met wat ik doe. De huid is het grootste orgaan en ook hetgeen waarmee je in contact staat met de buitenwereld. We worden helaas vaak op ons uiterlijk beoordeeld. Een huidaandoening kan daarom heel vervelend zijn en veel verdriet en onbegrip tot gevolg hebben." Ruim 25 jaar werkt Dionne Linskens als paramedisch professional op het gebied van de huid. Ze heeft huidklinieken in Amsterdam Zuid, Schagen en Sint Pancras. 

 

 

 

 

 

 

 

 

"We maken voor alle cliënten een persoonlijk behandelplan. U kunt terecht met vragen over allerlei huidaandoeningen maar zeker ook over huidverbetering, huidverzorging en voor objectief productadvies. Ik heet u graag welkom in onze huidklinieken!". Aldus de eigenaresse van Huidkliniek Amsterdam, Dionne Linskens

 

Alle huidtherapeuten van Huidkliniek Amsterdam Zuid zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Dit is een beroepsvereniging welke de belangen behartigt van de huidtherapeuten in Nederland. De NVH ontwikkelt kwaliteitsbeleid, organiseert na- en bijscholings projecten voor haar leden en is aangesloten bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (KCP).
Ook zijn alle huidtherapeuten van Huidkliniek Amsterdam Zuid geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hiervoor gelden criteria ten aanzien van werkervaring en deskundigheidsbevordering. Naast kwaliteitsbewaking is dit voor u o.a. van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen. 

 

 

terug naar overzicht aangesloten partners     

 

Kliniek locatie

Adres: Zwaansvliet 5, 1081 AP Amsterdam 

Telefoon: 085 007 0708

Mail  info@huidkliniekamsterdamzuid.nl

Website https://huidkliniekamsterdamzuid.nl

 

Openingstijden:

maandag     10:00–21:00

dinsdag        Gesloten

woensdag    10:00–21:00

donderdag   10:00–21:00

vrijdag          10:00–17:00

zaterdag       Gesloten

zondag         Gesloten

 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods