Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Hoe beïnvloeden vrije radicalen versnelde huidveroudering?

CATEGORIE VIER


zichtbare tekenen effecten vrije radicalen schadeWetenschappers geloven nu dat vrije radicalen causale factoren zijn bij bijna elke bekende ziekte, van hartaandoeningen tot artritis, kanker tot staar. Vrije radicalen zijn zelfs een grote boosdoener in het verouderingsproces van de huid zelf.

 
OVER DEZE CATEGORIE

 

vrije radicalaire cyclus

OVER VRIJE RADICALEN EN DE INVLOED OP JE HUID

Onderzoek bij SkinDNA ™ heeft aangetoond dat de hoeveelheid antioxidanten in uw lichaam recht evenredig is met het gezonde uiterlijk van uw huid op de lange termijn!
Vrije radicalen zijn zeer reactieve, kortlevende moleculen die vrijwel elk molecuul in ons lichaam kunnen beschadigen, inclusief de belangrijke cellulaire structuren in het grootste orgaan van het lichaam, de huid.

 

WAT UW GENETICA ERMEE TE MAKEN HEBBEN

Niet alle mensen hebben dezelfde hoeveelheid van deze krachtige vrije radicalen. Er zijn een aantal huidgerelateerde genetische variaties gevonden die de productie van antioxidant beschermende moleculen veranderen, en uw SkinDNA ™ -score is een krachtige indicatie van de genetische antioxidantmogelijkheden van uw lichaam.

 

WAT ZIJN ANTIOXIDANTEN?


Natuurlijke huidverdediging tegen vrije radicalenOnderzoek bij SkinDNA ™ heeft aangetoond dat de hoeveelheid antioxidanten in uw lichaam recht evenredig is met het gezonde uiterlijk van uw huid op de lange termijn! Antioxidanten kunnen ook een deel van de fysieke tekenen van veroudering drastisch vertragen door rimpels te minimaliseren en de natuurlijke "gloed" van de huid te behouden.Het is echter niet alleen maar slecht nieuws, want onze lichamen zijn gebouwd met een natuurlijke verdediging: antioxidanten. Antioxidanten zijn je echte beste vrienden. Het zijn apparaten die deze destructieve kettingreacties in ons lichaam stoppen.

 

DE NATUURLIJKE DEFENSIE VAN UW HUID:

We horen vaak over antioxidanten die worden aangetroffen in voedingsmiddelen zoals fruit en bessen, en voedingssupplementen zoals vitamine C, maar 's werelds krachtigste antioxidant ... zit niet in een vrucht of bes, het wordt gevonden in je eigen lichaam!

Superoxide-dismutase en glutathionperoxidise zijn twee van de krachtigste antioxidantmoleculen die beschikbaar zijn in het menselijk lichaam. Hoe hoger de niveaus, hoe minder gevoelig we zijn voor de destructieve effecten van vrije radicalen.

  

ACHTERGROND WETENSCHAP

Genetisch onderzochte gebieden m.b.t. vrije radicalenNet zoals roest op het metaal van een auto, veroorzaakt het oxidatieverschijnsel aanzienlijke schade en beschadiging van de huidcellen.


invloed vrije radicalen op huidverouderingDit soort schade door vrije radicalen leidt tot het genereren van nog meer vrije radicalen! Het is een kettingreactie die verwoesting in elke laag van de huid kan veroorzaken - inclusief de hypodermis, dermis en de bijzonder kwetsbare epidermis. Dit soort cellulaire vernietiging in een van de lagen van de huid kan leiden tot een saaie, levenloze, verouderde huid. Verkleuring, blotchiness en ongelijke huidtextuur zijn de kenmerken!Vrije radicalen zijn zeer reactieve, kortlevende moleculen die vrijwel elk molecuul in ons lichaam kunnen beschadigen, inclusief de belangrijke cellulaire structuren in het grootste orgaan van het lichaam, de huid.

 

  

"Vrije radicalen zijn zeer reactieve kortlevende moleculen die vrijwel elk molecuul in ons lichaam kunnen beschadigen"

 

Een eenvoudige manier om schade door vrije radicalen aan te tonen is met een appel. Een appel die aan de lucht wordt blootgesteld, wordt binnen enkele minuten bruin, dit is schade door vrije radicalen. Wetenschappers geloven nu dat vrije radicalen causale factoren zijn bij bijna elke bekende ziekte, van hartaandoeningen tot artritis, kanker en staar. Vrije radicalen zijn zelfs een grote boosdoener in het verouderingsproces zelf.


Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods