Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Benieuwd naar de SkinDNA™ Genetic Test?

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt!

SkinDNA™ Genetic Test

Ervaar het zelf...

 

Jouw eigen ervaring is voldoende.

Wij weten dat wat wij doen, we EXPERT in zijn. En niet omdat wij dat zelf vinden, maar doordat...

 • - we wereldwijd al 2 miljoen SkinDNA testen geanalyseerd in ons laboratorium,
 • - ook meer dan 70% van alle huid-dna testen wereldwijd verlopen via ons lab.
 • - we bezitten de grootste prive database met 500.000 samples,
 • - kunnen ook via ons unieke algoritme voorspellingen doen over jouw huidconditie
 • - en bieden transparantie in jouw advies op het gebied van ingrediënten huidverzorging, voedingssuppletie & professionele behandelingen.

 

Al het wetenschappelijke werk hebben wij voor je gedaan, jij kunt nu zelf profiteren van onze expertise met 30% korting...

 •  

 

Probleemgericht

Herken jij dit? De talloze keuzes die we frequent maken met betrekking tot onze huidbehandeling en -verzorgingsroutine van jouw klanten.

 • * Welke producten sluiten het beste aan bij de wensen en verwachtingen?
 • * Welke behandelingen kan ik daarbij adviseren die goed aansluiten?
 • * Hoe overtuig ik mijn klant van het traject waarvan ik weet dat dit het beste effect geeft?
 • * En hoe maak ik de keuze voor het prioriteit geven aan een bepaald probleemgebied?


Dit zijn hele begrijpelijke en herkenbare afwegingen waar veel van de huidprofessionals mee worstelen. Het spanningsveld tussen de verwachtingen van de klant en de mogelijkheden zijn namelijk enorm! En uiteraard zijn er meer wegen naar Rome...

Maar wat als je nou dat inzicht krijgt in de basis van de huidveroudering? Je echt terug gaat naar de kern waar het allemaal ontstaat? Dus door te kijken waar helemaal aan het begin van het celopbouw proces het al "verkeerd" gaat....Ons DNA!!

Dat gaat jou als huidprofessional niet alleen inzicht geven in de basis van de huid van de klant, maar je nog veel meer brengen! Namelijk de basis om met elkaar succes te boeken, want het belangrijkste wat een klant wil is natuurlijk de resultaten zien.

Wat wij onderzoeken

SkinDNA™ is dé wereldwijd bekendste DNA-test ter preventie van huidveroudering. De SkinDNA ™ onderzoekt een gepatenteerde combinatie van genetische markers (SNP's) in 5 categorieën van huidveroudering. Te weten:

Stevigheid & Elasticiteit

Glycatie

Pigmentatie & UV-schade

Vrije Radicalen

Huidgevoeligheid 

De SkinDNA- algoritmen identificeren welke factoren voor huidveroudering jij prioriteit moet geven. Jouw SkinDNA-rapport van 20 pagina's bevat nuttige informatie over jouw persoonlijke resultaten. Eenvoudig te begrijpen en gemaakt door huiddeskundigen met jarenlange ervaring in de huidverzorgingsindustrie.

Hoe het werkt

Doormiddel van een hele eenvoudige en pijnloze DNA afname, ben jij als behandelaar in staat om jouw klanten naar wens te bedienen. Het inzicht wat een SkinDNA test jou geeft, gaat namelijk veel verder dan de behandelingen tot nu toe gingen. Je krijgt inzicht in de kern van iedere individuele klant en kunt daar jullie plan op maken. Dit gericht op welke actieve ingrediënten zij de focus op zouden moeten geven in hun skincare producten, welke professionele behandelingen jij daarbij kunt aanbieden en daarnaast nog welke aanvullende voedingssuppletie zou zouden kunnen gebruiken om van binnenuit dit nog een extra boost te geven. Dit is dus echt next level!

Hierdoor ben jij instaat om door een eenmalige investering van de klant in zichzelf en hun huidveroudering, de wetenschappelijke onderbouwing te geven voor de producten die zij thuis gebruiken (toename van jouw productverkoop). Als je dan op de langere termijn kijkt levert dit een besparing op in tijd en geld, doordat je doelgericht samen aan de slag gaat. Ook al zijn sommige van de geteste gebieden (nog) helemaal niet zichtbaar, jij weet nu door de DNA-analyse dat deze wel in de toekomst een probleem kunnen vormen. Dit maakt het dat je nu al preventief  & probleemgericht aan de slag gaat, nog voordat er zichtbare kenmerken zijn. En een heel belangrijk punt: wij zijn merk-onafhankelijk. Jij hebt een bewuste keuze gemaakt voor de merken in de salon waar je nu mee werkt. Deze merken zijn over het algemeen goed te koppelen aan de ingrediënten die wij adviseren.

Samenwerken

Samenwerken doe je met elkaar.

Wij bouwen aan een netwerk van gecerficeerde partners welke wij ondersteunen, trainen en voorzien van alle tools om met de SkinDNA™ test het maximale voor hun clientele te bieden. Naast de marges beginnende bij 40% marge voor een starttraject, zetten wij in op een langdurige samenwerking.

Uiteraard zullen jij en eventueel jouw team eerst getrained worden doormiddel van onze DNA-training , voordat je salon de naam Gecertificeerd SkinDNA Expert kunt toepassen. Kennis is voor ons heel belangrijk en noodzakelijk om het maximale uit de SkinDNA conclusies en adviezen te kunnen halen. Plus alle marketingtools die wij voor je klaar hebben staan, is dit een Kick-Off aan jouw DNA-avontuur.

Maar voor die tijd en beslissing, ben je misschien wel eerst heel benieuwd of wat wij beloven echt zo is en het je brengt wat jij ervan verwacht?? Daarom:

ERVAAR HET ZELF EN JE ZULT JOUW EIGEN HUIDGEHEIMEN ONTRAFELEN....

 

Wat houdt dit pakket in:

 • 1 SkinDNA™ Genetic Tests
 • 1 gefrankeerde retour-enveloppen
 • 5 brochures van de SkinDNA™ Genetic Test
 • 1 x Eindrapport digitaal en in hardcopy
 • maximale ondersteuning 

met een korting van 30%

 •  
 • OP WERKDAGEN VOOR 16:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
 •  
is verplicht een keuze te maken
verplicht in te vullen
verplicht in te vullen
verplicht in te vullen
Bedankt voor het invullen! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op of sturen je de gevraagde informatie. Groetjes, SkinDNA Benelux

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods