Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

ElSensa Skincare, Bornem Belgie

Elsensa Skincare Bornem Belgie

ElSensa staat gelijk aan kwaliteit en service en dat trekken ik door in mijn productengamma. Ik koos bewust voor de meest kwalitatieve producten voor jou én voor het milieu.

ElSensa draagt duurzaamheid, diervriendelijkheid en een transparant productieproces hoog in het vaandel. Maar het allerbelangrijkste blijft dat de producten de resultaten geven die ze beloven.  

 

Een stralende huid en een stralend leven, daar staat ElSensa voor."

Els Kerremans

 

Els Kerremans, schoonheidsspecialiste & eigenaresse ElSensa.

Ik ben Els Kerremans, zaakvoerder van ElSensa Skincare. Sinds 2006 werk ik als schoonheidsspecialiste met de nadruk op een gezonde en huidverbeterende aanpak. Vanaf 2021 mag ik me ook kleurconsulente noemen, waardoor ik je nog beter kan adviseren. 

Mijn doel? Jouw huid laten stralen!
De manieren waarop ik dat doe? Dat zijn er verschillende.
 • Van buitenaf door huidverbeterende producten te gebruiken en aangepaste behandelingen op maat met Environ® skincare & PCA Skin® producten.
 • Als kers op de taart, laat ik je huid stralen met de 100% minerale make-up van jane iredale. Met meer dan 25 jaar ervaring en een wereldwijde vindbaarheid in meer dan 50 landen, staat dit merk aan de top van de beautywereld!

Bij ElSensa werk ik enkel met de beste apparatuur. Kwaliteitscontrole is een dagelijkse zorg die ik van jou overneem. ElSensa’s apparatuur is dan ook door de nodige instanties gekeurd en goed bevonden. Op die manier kan ik jou volledig ontzorgen en is het enige dat ik van jou verwachten dat je geniet van mijn behandelingen. Ik werk met de Observe skin analysis, Celluma LED & Diodelaser

ElSensa staat voor jou klaar!

Heb je een vraag of wil je wat meer informatie over een van de producten of behandelingen? Stuur dan gerust een bericht en ik kom snel bij je terug.

Alvast bedankt voor je vertrouwen.

Groetjes,

Els van ElSensa

  terug naar overzicht aangesloten partners  

 

 

ElSensa

Albertstraat 46

2880 Bornem

België

Telefoon:     +32 495 16 30 95
Mail:          info@elsensa.be
Website:    www.elsensa.be

Openingstijden     

maandag   9u – 20u

dinsdag     9u – 20u

woensdag GESLOTEN

donderdag 9u – 18u

vrijdag        9u – 15U30

zaterdag     9u – 12u 

zondag       GESLOTEN

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0.00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods