Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Dolce Far Niente, Groningen

Dolce Far Niente

EEN MOOIE VERZORGDE EN STRALENDE HUID, IS DAT OOK IETS VOOR JOU?

WELKOM BIJ JACQUELINE, SALON DOLCE FAR NIENTE VERTAALD UIT HET ITALIAANS: NIKS DOEN, GENIETEN VAN NIKS MOETEN

Een Behandeling bij Dolce Far Niente geeft je een verfrissende en verstevigende behandeling met maximaal resultaat!  Ik ben speciaal opgeleid om op een veilige en verantwoorde manier, zonder chirurgische ingrepen, specifieke huidwensen of huidproblemen op een doeltreffende en effectieve wijze aan te pakken.

Gun je zelf en  je huid een stralende toekomst: je gezond en fit voelen, er fris en stralend uitzien en toch je natuurlijke uitstraling behouden. Dit kan dankzij de combinatie van effectieve behandelingen, veilige, hoogwaardige producten en een gezonde lifestyle.

Jacqueline Jacobs, wil heel graag samen met jou er voor zorgen om jouw huid weer stralend en verzorgend te krijgen en adviseert je daarbij met het beste thuisritueel.

SWEETNESS OF DOING NOTHING "
.
Dolce far niente | Sweetness of doing nothing

Jacqueline Jacobs, schoonheidsspecialiste & eigenaresse Dolce Far Niente.

Mijn naam is Jacqueline Jacobs, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 2001. Na 17 werkzame jaren in de beauty branche als accountmanager, heb ik nu gekozen voor mijn passie, die ligt bij de liefde voor de huid en -huidverzorging.  Nadat ik al die jaren met enorm veel plezier bij de specialisten langs ging , is het nu de tijd om mijn ervaring in mijn eigen salon toe te passen. Graag heet ik je welkom bij salon Dolce Far Niente dat staat voor lekker niks doen, samen met jou kijk ik naar je huidbehoefte en maken we een behandelplan op maat voor zowel in de salon als voor thuisgebruik.

Je huid is nou eenmaal waardevol en uniek en daar mag je trots en zuinig op zijn! het is tenslotte niet te vervangen, genoeg reden om hem goed te verzorgen.

In mijn salon werk ik  exclusief met Cenzaa een Nederlands merk, op het gebied van de professionele huidverbetering behoort het merk Cenzaa tot een van de succesvolste cosmeticamerken. De kracht van het merk Cenzaa schuilt in de filosofie dat echte schoonheid van binnen zit en dat dan samen combineert met cosmetische huidtherapie en welness beleving.

Liefs,

Jacqueline

 

  terug naar overzicht aangesloten partners  

 


Dolce far niente

Gedempte Zuiderdiep 8

9711 HG Groningen

Telefoon: 06 – 21 33 23 83

E-mail:    info@salon-jacquelinejacobs.nl

website:  www.salon-jacquelinejacobs.nl


Openingstijden     

maandag 09.00 tot 18.00
dinsdag 09.00 tot 21.00
woensdag 09.00 tot 18.00
donderdag 09.00 tot 21.00
vrijdag 09.00 tot 16.00
zaterdag 09.00 tot 16.00
zondag gesloten

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0.00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods