Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Care4You Huidspecialisten Haaksbergen

 

Heeft u last van een huidziekte of huidaandoening? Verslapt uw huid door veroudering? Heeft u last van acne, couperose of pigmentvlekken?

Care4you beschikt over de meest actuele en innovatieve kennis en producten op paramedisch gebied. Doordat wij onze filosofie hebben ingezet op ons eigen totaalconcept (huidtherapie en schoonheidsbehandelingen) en wij als huidspecialisten ervan overtuigd zijn dat effectieve verzorging en verbetering van de huid van binnen en buiten ondersteund moeten worden kunnen we met deze filosofie ook wetenschappelijk onderbouwde behandelingen aanbieden die uw huid exponentieel zullen verbeteren.

 

  (Weer) verliefd worden op uw huid?

  Gratis intake met een van onze huidspecialisten!

   

  Sabine Westerdorp oprichtster en eigenaresse Care4You

  Care4you is uniek doordat onze filosofie is gebaseerd op het totaalconcept met aandacht voor elke huid! Onze professionele schoonheidsspecialiste en huidtherapeute zijn van mening dat effectieve verzorging en verbetering van de huid van binnen en buiten ondersteund moeten worden. Uitgaande van deze filosofie hebben we speciaal wetenschappenlijke huidverbeteterende, huidtherapeutische en huidverzorgende behandelingen geintergreerd in onze schoonheidssalon en huidtherapiepraktijk. Ervaar het zelf! 

  Ik hoor u al denken bij welke type huidspecialisten kan ik het beste terecht met mijn huidproblemen? Het unieke aan Care4you is dat onze schoonheidsspecialist en huidtherapeut nauw met elkaar samen werken om tot het beste resultaat te komen voor uw huid. Op deze manier profiteert u als patient/client altijd van de optimale kennis van beide vakgebieden en kunnen we een speciaal op maat gemaakt behandelplan voor u opstellen. Onze werkwijze kenmerkt zich doordat we altijd eerst een gratis en persoonlijke intake met u zullen inplannen en een huidtest af zullen nemen. Dit is tevens onze nulmeting op deze manier kunnen we altijd het resultaat blijven monitoren en zo tot het best gewenste resultaat te komen.

  Afhankelijk van het behandelplan wat we hebben opgesteld samen zullen we een keuze moeten maken welke behandeling het beste is voor het type huidprobleem. Op deskundige wijze wordt voor de beste behandeling gekozen. Care4you biedt diverse huidverbetering behandelingen aan op het gebied van Bindweefselmassage, Microdermabrasie, Hyaluron, Fruitzuurpeeling, Oogmassage, Courperose, Anti Age, Acne, Littekens, Camouflage, Oedeem, Micro Needling & Elektrocoagulatie.

   

    terug naar overzicht aangesloten partners  

   


  Care4You Huidspecialisten

  Oleander 13

  7483 CH Haaksbergen

  Telefoon:   053 436 70 81

  E-mail:       info@care4youhuidspecialisten.nl

  website:    www.care4youhuidspecialisten.nl

   

  Openingstijden

   

  ......

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0.00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods