Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Berino The Art of Beauty, Sneek & Grou

Berino the art of Beauty is sinds 2005 een uniek beautycentrum in het noorden van Nederland. Bij Berino krijgt u alle aandacht. Aandacht voor uw haar, huid en het lichaam: aandacht voor uzelf. In een moderne ambiance en in een ontspannen sfeer zorgen wij ervoor dat u precies de behandeling krijgt die bij u past. Sinds eind 2016 hebben we ook een Berino vestiging in Sneek.

Alle aandacht voor uw haar, huid en lichaam

De haarstylistes in onze kapsalon worden regelmatig getraind door toonaangevende kappers om de kennis, techniek en trends “up to date” te houden. Onze schoonheidsspecialistes zijn opgeleid tot ware huidverbetering specialisten. Ze geven heerlijke massages en ontspannende wellness behandelingen maar zijn ook gespecialiseerd in specifieke huidproblemen. Onze Powerslim coaches geven de perfecte begeleiding voor iedereen die wil afvallen. Samen gaan we uw streefgewicht bereiken.

Berino Care

Berino is een “warm thuis” voor mensen die te maken hebben met haaruitval en andere haarproblemen door bijvoorbeeld ziekte, hormonen of medicijnen. We hebben een team van haarwerkspecialistes die veel ervaring en kennis hebben op het gebied van haar- en hoofdhuidproblemen. Ook kunnen mensen die een borstoperatie hebben moeten ondergaan bij de mamacarespecialiste terecht om de symmetrie van de borsten terug te brengen door middel van een prothese en de juiste lingerie. Meer informatie hierover kunt u vinden op berinocare.nl

 

Bij Berino draait het helemaal om jou

 

Wilt u specifieke huidproblemen of huidwensen aanpakken?

Met onze huidexperts stapt u in de wereld van revolutionaire huidverbetering. Ze zijn speciaal opgeleid om specifieke huidproblemen of huidwensen op effectieve en doeltreffende manier op te lossen. Met de unieke huidanalyse brengen we de conditie van uw huid in kaart, bespreken we deze huiddiagnose en stellen een persoonlijk behandelplan op maat op.De samenwerking van high tech apparatuur zoals de Diamond Touch en het unieke Ultimate Skin System zorgen voor 4D resultaat. Zo wordt de oorsprong van huidproblemen aangepakt. Voor het mooiste en beste resultaat gelieerd aan de medische wetenschap wordt u door onze huidexpert behandeld met de modernste technieken op gebied van huidverbetering. En dat zonder chirurgische ingrepen!

  • Diamond Touch; Deze nieuwste techniek zorgt voor het egaliseren en polijsten van de huid. Meer info
  • Bindweefsel massage; Massagetechniek om de elasticiteit van de huid te verbeteren. Meer info
  • Fruitzuur behandeling; Stimulatie van de nieuwe huidcellen. Meer info
  • Microneedling; Minuscule naaldjes dringen diepte in de huid om collageen aanmaak te stimuleren. Meer info

 

  terug naar overzicht aangesloten partners 
  

 

Berino Grou

Biensma 28
telefoon:  0566 - 62 02 33
email:       info@berino.nl

Berino Leeuwarden

MCL, Henri Dunantweg 2
Telefoon:  06-30345422
email:       info@berino.nl
 

Berino Sneek

Westereems 10
telefoon:  0515-431740
email:       info@berinosneek.nl

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods