Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Bella Donna, Wormerveer

Bij Bella Donna-Skin Hair en Beauty bieden wij een uniek All-in concept waarbij diverse beautywerelden samenkomen.

Zo bieden wij niet alleen de puurste vorm van ontspanning aan tijdens onze wellness behandelingen, we behalen zeker ook de hoogst haalbare resultaten als het gaat om echte natuurlijke huidverbetering.

In onze beautywereld halen we de beste versie van jou naar boven.

We nemen graag de tijd om samen een behandel- en verzorgingsprogramma op maat te maken.

Of het nu gaat om je huid, het perfecte kapsel, een stukje ontspanning of de mooiste wenkbrauwen, jouw wensen zijn ons uitgangspunt!

We zien je graag bij ons in de salon.

 

  U kunt terecht bij onze skintherapiste voor alle ins en outs op het gebied van huidverbetering en onze wellnessexpert staat voor u klaar om heerlijk te relaxen.

   

  Donna Wijker SkinTherapist & Eigenaresse Bella Donna

  Al bijna 20 jaar ben ik verslingerd aan het beauty vak, met name de diversiteit aan behandelingen en de steeds vernieuwende en verbeterende technieken houden je scherp en actief in dit vak. Na de vakopleiding heb ik dan ook een scala aan trainingen en cursussen gevolgd.

  Mijn focus ligt op het hooghouden en verbeteren van de kwaliteit binnen de salon en het verkennen van de markt om op die manier altijd up to date te zijn als het gaat om de nieuwste behandeltechnieken en trends!

   

  Shirley Wijker Bella DonnaShirley Wijker SkinTherpist, Cosmedical Expert en bedrijfsleidster Bella Donna

  Shirley heeft zich binnen Salon Bella Donna inmiddels volledig gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering. Met behulp van de allernieuwste technieken en zeer hoogwaardige producten bereikt ze samen met jou een betere, mooiere en gladdere huid.

  Acne, pigmentatie, overbeharing, verslapping, rimpelvorming, echt iedere huidwens is bespreekbaar en na het opstellen van een behandelplan op maat gaat ze alleen voor het hoogst haalbare resultaat.

  Het langdurig samen werken in kuurvorm aan en met de huid om tot deze mooie resultaten te komen is dan ook elke dag een feestje voor haar.

   

  Wij werken met een enthousiast team met allen onze eigen specialisaties. Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

  Zo doen we allemaal wat we leuk vinden en hebben ons daar ook in gespecialiseerd. U kunt terecht bij onze skintherapiste voor alle ins en outs op het gebied van huidverbetering en onze wellnessexpert staat voor u klaar om heerlijk te relaxen. Vakkennis, passie en liefde voor het vak vindt u uiteraard ook terug bij onze pedicure, manicure, visagiste en hairstyliste.

    terug naar overzicht aangesloten partners  

   


  Bella Donna Skin, Hair en Beauty 

  Zaanweg 100

  1521 DP Wormerveer

  Telefoon:   075-6215781

  E-mail:      info@salonbelladonna.nl

  website:   www.salonbelladonna.nl/


  Openingstijden

  Maandag: 09:00 – 21:00
  Dinsdag
  09:00 – 21:00
  Woensdag
  09:00 – 21:00
  Donderdag
  09:00 – 21:00
  Vrijdag
  09:00 – 17:30
  Zaterdag
  09:00 – 17:00
  Zondag  gesloten

       

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0.00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods