Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

The Skin Bar Delft

 

Hoogwaardige kwaliteit cosmedische producten

De cosmedische producten waar in de salon mee gewerkt worden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze bevatten cosmeceuticals, dit betekent dat de werking van mijn producten tegen de farmaceutische grens aanligt en dringen daardoor diep door in de huid. Daar waar je écht het verschil kunt maken. Het unieke ‘bag-in-bottle’ en airless pomp systeem zorgt ervoor dat de hoogwaardige werkstoffen zuurstofdicht verpakt blijven en daardoor kun jij ervan uitgaan dat de producten nooit in kwaliteit verminderen. Alleen het beste is goed genoeg!

Herken jij jezelf hierin? Je hebt al meerdere behandelingen ondergaan, maar je ziet nooit écht langdurig resultaat? Door meerdere miskopen is jouw badkamerkastje gevuld met producten die je eigenlijk niet gebruikt? Of je weet eigenlijk niet zo goed wat je moet doen om jouw huid te verbeteren?  Het kan echt een hele zoektocht zijn om de juiste producten of het juiste merk te vinden dat perfect bij jouw huid past. Er zijn zoveel verschillende merken op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zeker wanneer je niet weet wat jouw huid precies nodig heeft. Om nog maar te zwijgen over de misleidende marketing.

De klanten die bekend zijn met het gebruik van de juiste thuisverzorging, kennen de waarde hiervan. Huidverbetering is immers alleen te bereiken wanneer er thuis structureel goed voor de huid gezorgd wordt. Er worden concessies gemaakt omdat er te vaak een miskoop is gedaan of omdat je niet zeker weet dat de investering jouw huid écht zal verbeteren.

Vergelijk het met het poetsen van je tanden. Doe je dit niet, maar je bezoekt wel eens in de 3 maanden een mondhygiëniste, kun je dan verwachten dat jouw gebit gezond blijft? Precies. Dat kan niet. Zo werkt het ook voor de huid. Een gezonde huid is egaal, glad en heeft een ontzettend mooie glow. Zo zit jij zelfverzekerd in je vel!

Bij The Skin Bar is de eerste afspraak geen behandeling, maar een uitgebreid intakegesprek en een huidanalyse. We brengen in kaart wat jouw wensen zijn en bespreken de mogelijkheden voor een passend behandeltraject. Twee weken na deze afspraak plannen we de eerste behandeling in. Na afloop van de intake ontvang je producten om je huid thuis klaar te maken voor het traject. Ook krijg je een voeding- en leefstijladvies.

Je krijgt op deze manier de mogelijkheid om minimaal een maand van het complete stappenplan te genieten en het effect van een uitgebreide huidverzorgingsroutine zelf te ervaren. Ben jij klaar om je huid eens écht te verbeteren?

Charèll Smits


Charell SmitsHuidspecialist – Oprichter/eigenaar The Skin Bar

Mijn naam is Charèll Smits en ik geloof dat door de juiste aanpak iedereen een droomhuid kan genereren. Ja, jij ook! Geen miskopen meer en geen behandelingen met alleen korte termijn resultaat. Nee, een aanpak die nu eens écht werkt, daar gaan we voor. Jouw huid verdient het allerbeste en daarom zorg ik dat ik op de hoogte ben van de nieuwste technieken en werk ik alleen met de beste apparatuur.

Graag verwelkom ik jou in mijn salon.

 

 

 

  terug naar overzicht aangesloten partners  

The Skin Bar

Verlengde Spiegelmakerstraat 21
2645 LZ Delfgauw

tel: 06 20 19 25 11

email: info@skinbardelft.nl

website: www.skinbardelft.nl

Openingstijden

Maandag 13:00 – 20:00
Dinsdag 9:30 – 18:00
Woensdag gesloten
Donderdag 13:00 – 20:00
Vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods