Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Beauty Kliniek Asten

 

Welkom bij Beauty Kliniek Asten. Onze vaste gasten hebben al ondervonden dat we er alles aan doen om hen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.  Wij zijn dé specialist in huidverbetering op hoog niveau voor de 45+ vrouw die zich springlevend voelt en zegt: nu is het aan mij!

Beauty Kliniek Asten helpt je om ook na je 45ste de mooiste versie van jezelf te blijven!

Wil van Deursen 

Huidspecialist – Oprichter/eigenaar Beauty Salon Asten

“Leeftijd is maar een getal zegt het spreekwoord, en voor jou klopt dat ook hélemaal. Jij voelt je op en top klaar om de 2de helft van je leven er alles uit te halen. Jaren heb je alleen maar gezorgd en gezwoegd, nu is het tijd ook voor jezelf.
Alsof je leven nu pas begint denk je bij jezelf.
Dat de media jou afschrijft, alsof dat het beste eraf is? Echt niet hoor! Je zit nog boordevol plannen, dromen, ambities.

Jij voelt je jong in je hart maar als je in de spiegel kijkt dan zie je toch wat dingen waar je nu niet echt vrolijk van wordt. Niks mis met een paar lachrimpels, die horen gewoon bij je. Maar dat je mondhoeken naar beneden hangen waardoor je een steeds zuurdere uitdrukking krijgt zodat mensen je steeds vaker vragen of alles wel oke is….Daar baal je wel van want jouw huid zag er altijd stralend uit zonder er veel voor te doen. Je was bij wijze van spreken klaar met een washandje en de blauwe Nivea pot (bij wijze van spreken dan hé want jij gunt jezelf uiteraard alleen maar het beste). Die tijd is wel echt voorbij.

Je voelt dat je huid hele andere behoefte heeft, alleen vind je het ook heel lastig wat dan precies. Je hebt al zoveel dingen geprobeerd en het verkooppraatje klinkt altijd super goed maar echt verschil merk je toch niet.

Dat weten wij bij Beauty Klinik Asten ook. Daarom maken wij nooit beloftes die we niet kunnen houden. Daarom ook dat je bij ons niet terecht kunt voor losse quick fix behandelingen. Daarom ook dat wij enkel voor lange termijn resultaat gaan. Omdat we voor jou en al onze klanten alleen maar tevreden zijn met het allerbeste resultaat.

Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u speciaal de mogelijkheid om via het contactformulier of per telefoon 0493-694851 / 06-10451851 te reserveren.

Alvast bedankt voor uw interesse en we hopen u natuurlijk binnenkort als gast te mogen verwelkomen bij Beauty Kliniek Asten.

 

  terug naar overzicht aangesloten partners 

 

Beauty Kliniek Asten

Hemelberg 60

5721 CP, Asten

 

Telefoon:   06 10451851

Email:     info@beautykliniekasten.nl 

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     12:00 – 17:00 &  18:00 – 22:00
Dinsdag:       09:00 – 17:00 & 18:00 – 22:00
Woensdag    09:00 – 17:00
Donderdag:  09:00 – 17:00 & 18:00 – 22:00
Vrijdag:         09:00 – 13:00
Zaterdag:     Gesloten
Zondag:       Gesloten

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods