Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

BeautyByBabs en SkinDNA

Beauty speeddate event 2017- Mijn verslag !

By: BeautyByBabs

Op 28 september hield Mooi The Agency (MooiPR) een Beauty Speed Date met 20 beauty merken. En natuurlijk alle nieuwe lanceringen voor de kerst!  Ik kan jullie vertellen dat er heel mooie producten tussen zitten! Ik mocht daar aanwezig zijn en neem jullie nu ook mee op de speed date!

beauty speed date

De Beauty Speed Date vond plaats in restaurant “De Tulp”in Amsterdam. Leuk dat alles in tropische sferen was aangekleed. Bij de ingang kreeg je een bloemenkrans waarop je tafelnummer stond. Wij begonnen bij tafel 3 en als de bel ging schoof je op naar tafel 4 en verder en zo eindigde ik en mijn blog collega bij tafel 2.  Ieder beauty merk kreeg 5 minuten de tijd om alles over hun producten te vertellen. Ik ging samen met Laurien van http://www.mommyandthecity.nl, super gezellig!

Excuses voor de slechte kwaliteit van de foto’s, het licht was mooi gedempt (wel sfeervol) en in 5 minuten luisteren en scherpe foto’s maken is niet bepaald mijn kwaliteit  Hé, ho, let’s go!

SkinDNA

Super interessant! SkinDNA tilt huidverzorging naar een nieuw niveau. De wetenschap achter de DNA tests geeft namelijk diepgaande inzichten in de samenstelling, conditie en werking van iedere, unieke huid. Wat is het verhaal van jouw huid? Dat is ook de vraag die Australische oprichter Stefan Mazy zich afvroeg. Na jarenlang in de beauty industrie te hebben gewerkt, valt hem op dat consumenten steeds weer hetzelfde probleem ervaren, namelijk dat de producten niet al hun huidbehoeften aanpakken.

De meeste consumenten begrijpen niet waarom de huid niet of juist overmatig reageert op verzorgingsproducten en raken daarbij het spoor bijster als zij op zoek zijn naar de geschikte producten voor hun huid. Na veel onderzoeken komt Stefan erachter dat de DNA van mensen een goede voorspeller is in de manier waarop en mate waarin de huid verouderd.

skinDNA 1

Hoe werkt het?

De SkinDNA is een test die je thuis ontvangt. Aan de hand van een vragenlijst krijgen de Anti-Aging experts bij SkinDNA beter inzicht in de conditie van de huid, hoe deze verzorgd wordt en wat de huidbehoeften en concerns zijn. De watjes in de test zijn bedoeld voor de opname van speeksel. De test wordt opgestuurd naar Australië waar een onderzoeksteam aan de slag gaat met de resultaten. Na drie weken ontvang je een rapport waarin de wetenschap van jouw huid is geanalyseerd. In het rapport wordt per categorie een advies van focus ingrediënten gegeven die als leidraad dienen voor een effectievere huidverzorgingsroutine.

skinDNA 1

Het eerste wat ik vroeg mijn DNA gegevens ook werden opgeslagen in het politieregister, maar nee… Dat gebeurd niet, werd mij verteld. 

In Nederland wordt SkinDNA gedistribueerd door Aging Expert

Bron : BeautyByBabs


Laat een bericht achter

Bedankt, na goedkeuring wordt je bericht geplaatst.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods