Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Hoezo ook nog online vragenlijst invullen?

Waarom vul je de online vragenlijst in en is deze van invloed op mijn eigen uitkomsten?

Als de consument de test heeft gedaan heeft, vullen zij altijd de online questionnaire in. Er wordt wel eens gedacht dat door deze gegevens jouw uitslag bepaalt wordt. Dit is juist niet het geval! Zelfs zonder online questionnaire kan er een uitslag gegenereerd worden, omdat er echt naar de 16 markers van het DNA wordt gekeken. 
 

Wij zijn het enige bedrijf ter wereld welke lifestyle factoren meeneemt in jouw DNA advies.
 

De database die gevuld wordt door alle online questionnaires is erg belangrijk om jouw uitkomsten meer gedetailleert te kunnen voorspellen. Hoe voller de database, des te beter de voorspellingen.

De vragenlijst van al jouw voorgangers in de database, vormen de basis van jouw uitkomsten. Je DNA wordt geanalyseerd en wordt namelijk ook nog vergeleken via ons algoritme. Dit maakt maakt onze test zo uniek, want er zijn al meer dan 500.000 mensen wereldwijd jou voor gegaan. 
 
De testuitkomsten wordt dus niet gekoppeld met jouw persoonlijke gegevens, maar anoniem toegevoegd aan de database van half miljoen andere personen. En dat is dan jouw bijdrage aan de mensen die na jou de test afnemen.


Laat een bericht achter

Bedankt, na goedkeuring wordt je bericht geplaatst.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods