Dé Huid-DNA Expert met 2 miljoen testen 🌍

Doelgericht huidveroudering tegengaan

Doelgericht huidveroudering tegen gaan.

Doelgerichtheid huidveroudering tegengaan is de Keyword, want hoe meer kennis je hebt over de basis van het probleem des te groter het resultaat zal zijn! Of het nu gaat om het tegengaan van rimpels, collageen afbraak, slappe huid, pigment, huidproblemen etc.

DNA geeft ons inzicht over jouw huidveroudering.

Ons DNA bepaald in de basis je instructie naar je cellen. Dus als we helemaal terug gaan naar de basis: de genen (die bekende DNA helix) worden bepaald door zowel je vader als je moeder. De ene draad in die “wenteltrap” krijg je van je vader en de andere draad is die je van je moeder krijgt. Daartussen bevinden zich je feitelijke instructies naar je cellen, met name de gebruiksaanwijzing in de opbouw van deze cellen. Dit bepaald je Genotypering. Daaruit voort komt je Fenotypering, oftewel je uiterlijke kenmerken die je ziet: de kleur van je ogen, je lengte, huidtype, kleur van haar etc. 

Huidveroudering wordt in basis bepaalt door ons DNA. 

Nou kunnen we ons DNA NIET veranderen, deze staat voor 100% vast voor de rest van je leven. Maar we hebben wel invloed op de effecten die je DNA tot uiting brengt. Dat moet je als volgt zien: als we kijken naar je huid en vooral huidveroudering, zijn er factoren die een enorme invloed hebben op versnelde huidveroudering. Deze vind je ook terug in de 5 restcategorieën van onze test. Als bijvoorbeeld blijkt uit jouw DNA dat jij de instructie afgeeft waardoor je niet instaat bent om de glucoseniveaus (Glycatie) te reguleren, is dit hele relevante informatie!

Doelgericht rimpels aanpakken

En waarom is dit heel belangrijk om te weten? Omdat je dan doelgericht aan de slag kunt met deze informatie. Je kunt door middel van specifieke behandelmethodes, ondersteunende suppletie en door te kijken naar je lifestyle, alles op alles zetten om de effecten van de DNA-blauwdruk te kunnen compenseren. Het heeft namelijk weinig zin om bijvoorbeeld Collageen supplementen te slikken als je je juist zou moeten richten op de suikeropslag in je huid. Dus het letten op je suikerinname en ondersteunende suppletie zoals bijvoorbeeld Quercetine, pakken deze effecten vanuit je DNA van binnenuit (al bij de basis) aan. Daarnaast zou je in de huidverzorging je moeten richten op producten die deze effecten van Glycatie aanpakken (denk hierbij aan Hyaluron & Lactic Acid). En als je dit dan ondersteund met gerichte professionele behandelingen als Skin Needling, peelings of andere behandelingen waarmee jij in je salon werk en waarvan jij de ervaring hebt dat deze de effecten van Glycatie tegen gaan, dan weet je zeker dat je zelf en je klant de effecten van het behandelplan gaan ervaren. Doelgerichtheid is de Keyword, want hoe meer kennis je hebt over de basis van het probleem des te groter  het resultaat zal zijn!


Laat een bericht achter

Bedankt, na goedkeuring wordt je bericht geplaatst.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods