Waar is de SkinDNA wetenschap op gebaseerd?

Sinds de afronding van het Human Genome Project in 2003 zijn SkinDNA ™ -wetenschappers hard aan het werk geweest om de unieke genetische blauwdruk van de menselijke huid bloot te leggen. In 2008 leidde het onderzoek tot een opmerkelijke ontdekking van 15 genetische markers die een rol speelden bij huidbescherming, vroegtijdige veroudering en de toekomstige uitkomsten van onze huid bepaalden. Deze opmerkelijke ontdekking heeft een nieuw tijdperk in gepersonaliseerde huidgeneeskunde ontketend.

Elke categorie uitkomst wordt gemaakt op een gepatenteerde schaal met schaalverdeling van 0.001 tot 1, de Mazy Scale ™.

De SkinDNA ™ genetische testresultaten maken gebruik van ons eigen DG-Theorem ™ om een ​​persoonlijke gids te ontwikkelen voor het bouwen van een compleet, op maat gemaakt huidverzorgingsprogramma waarmee er een optimale huidgezondheid op lange termijn bereikt kan worden.

Wat is de Mazy Scale™?

De Mazy Scale ™ is een numeriek classificatieschema dat is gebaseerd op een schaalverdeling van 0,001 tot 1 om de genetische risicofactoren van de huid zichtbaar te maken in de huidverouderingsprocessen van de huid. Het is ontwikkeld door SkinDNA-experts als een manier om de respons van verschillende soorten huid te classificeren op basis van verschillende genetische uitkomsten en andere externe factoren, waaronder factoren voor ras en levensstijl.

Het blijft een erkend hulpmiddel voor dermatologisch onderzoek naar huidveroudering en genetische uitkomsten en is opgenomen in elk SkinDNA ™ Genetic Test Report, evenals de “White Label” -oplossingen – waar SkinDNA heeft geassisteerd bij co-branding of rebranding voor distributie.

Hoe verschilt dit van andere vormen van huidanalyse?

Hoewel de SkinDNA ™ genetische test kan worden gebruikt als een analytisch hulpmiddel, is het de eerste die solide voorspelbaarheid introduceert. Ons vermogen om de toekomst van de huid van de klant te voorspellen op basis van hun DNA vormt de hoeksteen van waar het allemaal om gaat.

Hoe betrouwbaar zijn de resultaten?

Als we het hebben over betrouwbaarheid als de wetenschappelijke nauwkeurigheid van het proces, is het zo voorspelbaar als het kan zijn, momenteel 99,96%. Er is die kleine foutenmarge, maar we hebben technische maatregelen getroffen om een ​​zeer hoge nauwkeurigheid te garanderen.

Je genen spelen een grote rol op de uitkomsten van de huid, het is ook belangrijk om te beseffen dat genen niet de enige zijn die bepalend zijn, iemands levensstijl en dieet kunnen ook een rol spelen. Bijvoorbeeld, gebaseerd op de SkinDNA ™ Genetic Test Results van een klant – als ze een verhoogd risico op collageenafbraak hebben, betekent dit niet noodzakelijk dat ze dit probleem in latere jaren zeker zullen tegenkomen – als ze ook voorzichtig zijn met hun levensstijlkeuzes.

Hoe kunnen mijn patiënten profiteren van de test?

De SkinDNA ™ -test stelt individuen en hun huidverzorgingsprofessionals in staat om de informatie te verstrekken die nodig is om beter onderbouwde beslissingen te nemen over hun huidverzorgingsbehoeften. De sleutel is preventie, SkinDNA ™ is ontworpen voor vroege bewustwording en interventie voordat het probleem toeslaat.

Consumenten worden geconfronteerd met een verbijsterende keuze in wat een miljarden huidverzorgingsmarkt is geworden. De SkinDNA ™ -test helpt het giswerk weg te nemen. Als een cliënt een genetische variatie heeft waardoor ze meer vatbaar zijn voor rimpels, dan moet men zich meer inspannen voor ingrediënten die op dat specifieke probleem zijn gericht voordat de tekenen zelfs beginnen te verschijnen. Het mooie van een genetisch profiel is dat het nooit zal veranderen; de resultaten zullen de rest van je leven van toepassing zijn.

Onze technologie wordt over de hele wereld geïmplementeerd als een hulpmiddel waarmee klanten terug kunnen komen naar hun huidverzorgingsprofessionals voor de juiste advies- en huidverzorgingstools, in plaats van te vertrouwen op internetadvies dat mogelijk niet voor hen juist is.