SkinDNA-algoritmen identificeren welke huidveroudering factoren je moet prioriteiten stellen.

Het SkinDNA-rapport van 20 pagina’s bevat nuttige informatie over de persoonlijke resultaten. Eenvoudig te begrijpen en gemaakt door huiddeskundigen met jarenlange ervaring in de huidverzorgingsindustrie.

OVER JOUW SKINDNA ™ SCORE

Nadat de DNA-gegevens zijn geanalyseerd, wordt een gebruikersvriendelijk rapport speciaal op u afgestemd op basis van onze eigen DG-Theorem ™ statistische algoritmen.

De statistische algoritmen van DG-Theorem ™ worden vervolgens gebruikt om ingrediënten en diensten aan te bevelen die het best passen bij de genetische make-up van het individu. De aanbevelingen zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de wetenschap en de huidindustrie. Onze ervaring is ongeëvenaard.

Het DNA bepaalt een unieke huidverzorging vingerafdruk

WAAROM HELPT DIT?

Er zijn ZO veel merken die er zijn en letterlijk duizenden verschillende producten. De DNA-resultaten worden gebruikt om wetenschappelijk een gepersonaliseerd en uniek regime te maken dat specifiek op de klant is afgestemd. Hierdoor kunnen we verder gaan dan de ‘one-size-fits-all’-suggesties – met behulp van de juiste huidverzorgingsingrediënten gericht op een eigen genetische blauwdruk.

Wilt u meer informatie van de testcategorieën?

Vul hieronder het contactformulier in en wij voorzien u graag van verder achtergrond-informatie over de SkinDNA™ genetische test.

    Lees hier de veelgestelde vragen