Er zijn ZOveel merken die er zijn en letterlijk duizenden verschillende producten. Je DNA-resultaten worden gebruikt om wetenschappelijk een gepersonaliseerd en uniek regime te maken dat specifiek op het individu is afgestemd. Hierdoor kunnen we verder gaan dan de ‘one-size-fits-all’-suggesties – met behulp van de juiste huidverzorgingsingrediënten gericht op de eigen genetische blauwdruk.

Join our family!

SkinDNA™ experts zijn medische en cosmetische huidspecialisten die gebruik maken van de SkinDNA™ expertise en testresultaten, om zo een aanvullend beeld te krijgen van mogelijke oorzaken en nog onzichtbare teken van huidveroudering en huidproblemen vast te stellen. Het is een eenmalig preventief onderzoek, waaruit voort diverse manieren van rapportage kunnen komen.

SkinDNA™ clinics zijn klinieken die de visie op persoonlijke benadering van huidverzorging en huidbehandeling behandelingen delen. Binnen deze klinieken vindt u de meest moderne analyse en behandelmethoden die aansluiten bij de uitslag van de SKinDNA™ test. Cliënten zoeken een kliniek waar ze terecht kunnen voor een one stop advies. 

Als distributeur van SkinDNA™ Benelux zijn er verschillende samenwerkingsmogelijkheden die wij aangaan met zowel huidprofessionals, (cosmetische en/of dermatologische)klinieken als (online) winkels aangaan. Voor meer informatie neem contact op.