De scope van The Aging Experts is anti-veroudering en het onderling verbinden premium business partners, hun producten en diensten, binnen de Europees zakelijke en consumentenmarkt. Voor de ontwikkeling van de Europese markt wordt met zorg ingezet op de selectie van en samenwerking met premium bedrijven. 

Vanessa Margés, eigenaar van The Aging Experts, heeft haar bedrijfsvisie toegepast op de distributie van SkinDNA binnen de Benelux. Na zowel het afronden van een HBO als een Universitaire opleiding, heeft Vanessa zich verder ontwikkeld door middels post-universitaire opleiding van de Bedrijfsorganisatorische achtergrond op het gebied van (Tandheelkundige) Klinieken.  Dit in combinatie met haar jarenlange ervaring binnen deze branche & diverse functies binnen HRM. De mogelijkheden van DNA onderzoek op het gebied van huidveroudering fascinerende Vanessa en gaf de mogelijkheid om haar kennis en ervaring toe te passen, waardoor ze SkinDNA® naar Europa kon halen. De grondlegster van The Aging Experts heeft hiermee, vanuit haar achtergrond in de medische branche haar kennis en ervaring toegespitst op de cometische markt.

The Aging Experts ondersteund bij de implementatie van SkinDNA ™ voor Premium White Label Partners en functioneert als een paraplu voor Premium White Label Partners, Laboratoria en SkinDNA™.