Onze technologie

15+ genetische markers gepositioneerd in gepatenteerde combinaties afgestemd op specifieke huidverouderingscategorieën die een rol spelen bij de bescherming van de huid, voortijdige veroudering en het bepalen van toekomstige resultaten van onze huid.

Onze DNA- Database

Meer dan 6.400.000 DNA-gegevens verzameld bij duizenden populatiemonsters van verschillende etnische groepen. Volledig in huis opgeslagen, is SkinDNA toonaangevend in Dermal DNA Science.

De samenwerking van genetici, cosmetisch artsen, huidwetenschappers en deelnemers aan een vrijwillige studie startte hun werk in 2006 met twee hoofddoelen: (1) Het identificeren van de genetische factoren die bijdragen aan leeftijdgerelateerde veranderingen in de huid; en (2) om bruikbare paden te identificeren die beschikbaar zijn voor elk van die genetische factoren om elk individu wereldwijd een jonger ogende huid te helpen behouden.

Ons privaat gefinancierde onderzoek profileerde de werking van meer dan 6800 genen en – met behulp van genoomwijde associatiestudies – we ontdekten meer dan 200 abnormale genkenmerken in de vorm van Single Nucleotide Polymorphisms (SNPs) die betrokken zijn bij de gezondheid en het welzijn van onze huid. Het belangrijkste was de prevalentie van sommige van deze SNP’s en het effect dat op de huid had.

Met meer dan 8 jaar onderzoek pionierde ons bedrijf ‘s werelds eerste en grootste derma-genetica-database – onze meest significante prestatie tot op heden, met meer dan 100.000 klanten getest van honderden populatie-brede monsters.

Real-time Lifestyle Gegevens

Huidveroudering is niet alleen genetica. SkinDNA maakt gebruik van real-time lifestyle-gegevens om onze eigen DNA-Lifestyle-link te onderzoeken

Onze software kan deze informatie gebruiken in combinatie met uw DNA en onze eigen algoritmen om de sterke en zwakke punten van de huid te benadrukken.

Onze eigen algoritmen

DG-THEROM ™

Statistisch algoritme dat genetische variaties analyseert en een berekeningsmodel voor elke huidcategorie maakt.

DE MAZY SCALE ™

Geeft visueel de genetische risicofactoren weer die door de huidverouderingsprocessen van de huid worden geportretteerd.

Het blijft een hulpmiddel voor dermatologisch onderzoek naar huidveroudering en genetische uitkomsten en is opgenomen in elk SkinDNA ™ Genetic Test Report, evenals de “White Label” -oplossingen waar SkinDNA ™ heeft bijgedragen aan co-branding of rebranding voor distributie.

KRACHTIGE AANBEVELINGEN ENGINE

Onze software kan een unieke reeks actuele, nutritionele en professionele behandelingen aanbevelen op basis van DNA-uitkomsten.

Voor White Label-klanten – daarnaast kunnen we onze software gebruiken om uw merkspecifieke producten en diensten aan te bevelen.

Wilt u meer informatie van de testcategorieën?

Vul hieronder het contactformulier in in en u ontvangt per mail ons E-Book met alle achtergrond-informatie van de SkinDNA™ genetische test.